sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Liebster award -haaste

Säännöt
1. Kiitä sinut haastanutta blogia ja linkkaa hänen bloginsa.
2. Vastaa sinut haastaneen bloggaajan 11 kysymykseen.
 3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -haasteen ansainnutta alle 200 lukijan blogia.
4. Keksi 11 uutta kysymystä haastetuille. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.

Kiitos haasteesta Tia! Haastajan kysymykset

1. Millaisia piirteitä arvostat muiden blogeissa?
  - Kaikista eniten arvostan suuria, hyvälaatuisia ja monipuolisia kuvia. Tekstiä on vaan nii-in paljon tylsempi lukea ilman kivoja kuvia. Tärkeää on myös siisti ulkoasu ja teksti. Selkeät kappaleet, suhteellisen virheetön teksti jne. Itse en myöskään jaksa tihrustaa kovin kauaa hirveän pientekstiä.

2. Miksi aloitit bloggaamisen?
- Aloitin bloggaamisen syksyllä 2012, mutta en tosin tämän blogin parissa. Innostus lähti vaan siitä, kun muutama kaveri oli pistänyt oman blogin pystyyn, niin halusin kokeilla itsekin. Tykkään kuitenkin niin paljon kirjoittaa kaikkea ylös ja muistella menneitä. Ensin pidin vain sellaista sekamelskablogia, mikä kertoi lähinnä meidän koirista ja kissoista, mutta eipä siihen löytynyt paljoa tekstiä, joten viimein päädyin heppablogiin.

3. Lempielokuvasi ja -kirjasi?   
 - Hmmm... Niin kuin moni muukin, tykkään tosi paljon Pirates of the Caribbean -leffoista, etenkin 1. ja 2. osista. Lempileffaksi voisin siis sanoa Mustan helmen kirouksen. Kaikki Potterit ovat myös hyviä, niistä suosikki on ehkäpä Azkabanin vanki. Kirjoja taas olen lukenut todella vähän, jotenkin tuntuu aina ettei ole aikaa lukea niitä. Varmasti olisi jos joku kirja oikein nappaisi, mutta tähän mennessä ei ole sellaista suosikkia noussut esille. Potterit toki ovat kaikki hyviä, Nälkäpelit myös.

Yksi kuva blogin alkuajoilta

4. Suurin muutos elämässäsi tähän mennessä?
  - Tänne Rautalammille opiskelemaan lähteminen elokuussa 2013. Olin ihan varma, etten halunnut jatkaa samassa rakennuksessa lukiota, missä olin käynyt ylä-asteen, joten siinä oli sitten pohtimista minne lähtisin. Onneksi lähdin myös siksi, että se tuttu koulu lopetti kokonaan melko pian. Kun tulin tänne ihan uuteen paikkaan, niin oli kyllä sellainen jännitys ettei ikinä ennen ole ollut. Hyvin siitä kuitenkin selvittiin ja nyt menee jo viimeinen vuosi kovaa vauhtia eteenpäin.. Mihinköhän sitten ensi vuonna?

5. Esteet, koulu vai puskailu? Miksi?
  - Mitään noista en jättäisi pois, tai no eipä tuota puskailua hirveästi tuntiratsastajana tehdä, mutta jos olisi oma hevonen. Valitsen noista kuitenkin koulun, koska sehän se on koko ratsastuksen perusta. Olen myös kehittynyt koulussa jonkin verran Rautalammilla ollessani ja aina kun saa hevosen tuntuman erittäin hyvältä, niin motivaatio aina vaan kasvaa yrittämään lisää.

6. Onko sinulla lempipostausta blogissasi? Jos, niin mikä?
  - Postauksia on tässä blogihistorian aikana kerääntynyt yli 300, mutta kaksi postausta ovat aina olleet ihan ylitse muiden. Lähinnä sen takia, että ne palauttavat mieleen kaikkia ihania muistoja siltä ajalta kun kävin vielä Vironmäellä. Näiden postausten kuvistakin näkee monia kivoja edesmenneitä heppoja, joiden kanssa tuli opeteltua vaikka mitä.


1. Vironmäki 2002-2013 - osa 1
2. Leirimuistoja 

Vimpula, vuodesta ei tietoa
Cupi vuonna 2008

7. Mikä kappale saa sinut hyvälle tuulelle?
- Taas en osaa valita vian yhtä, joten pistän muutaman. Nämä kaikki olenkin löytäny jo kauan aikaa sitten ja yhä edelleen tulee aina hyvä mieli näitä kuunnellessa. Ensimmäisestä tulee lähinnä aina mieleen Kerttu, kun pistin tuon biisin joskus videoon mitä tein tammasta.


1. The Script feat. will.i.am - Hall Of Fame
2. OneRebuplic - Good Life 
3. Pendulum - Island 
8. Paras kesämuisto tältä kesältä?
  - Se kun lähdin siskon ja serkkujen kanssa Espanjaan ja kävin ensimmäistä kertaa jossakin suuressa kaupungissa, Barcelonassa. Kuuma siellä oli, mutta kivaa oli myös!

9. Paras vuoden aika ja miksi?
  - Ehdottomasti kesä! Ei sillä, että haluaisin ikuisen kesän, koska rakastan Suomen (toisinaan) selvästi eroavia vuodenaikoja, mutta kesä on näistä neljästä se paras. Varsinkin nyt parin viime vuoden aikana, kun talvi on ollut lähinnä sellainen mutaloskasekoitus, niin on kyllä ollut aina ikävä kesää. Tykkään lämmöstä, toppeihin pukeutumisesta, uimisesta meressä tai järvessä, pitkistä päivistä, kesämatkailusta, pitkästä lomasta ja vaikka mistä mitä voi tehdä kesällä!

Kesäillat ♥

10. Mottosi?
  - Ei mulla ole koskaan ollut mitään mottoa. Jos nyt tästä mietin jonkun lausahduksen mistä pidän, niin voisi se olla vaikkapa: Ole iloinen siitä pienestä mitä sinulla on, sillä maailmassa on ihmisiä joilla ei ole mitään ja he hymyilevät silti.

11. Mistä keksit blogillesi nimen?
- Nimen keksiminen tälle blogille oli hirveän vaikeaa, kun halusin jonkun ihan erilaisen mitä muilla oli. Tuli sitten yhdessä vaiheessa mieleen, että jospa löytäisin jonkun kivan quoten nimeksi ja niin mä löysinkin. Silloin vielä pidin siitä paljon, ennen blogin nimi oli siis If people say it's just a horse, they just don't understand. Eli periaatteessa blogilla ei ollut edes nimeä, eikä oikeastaan ole vieläkään.. :DKysymykset haastetuille

1. Mikä on tärkein asia mitä arvostat hevosessa?
2. Jos pystyisit palaamaan hetkeksi ajassa taaksepäin, minne menisit?
3. Paras muisto kesältä 2015?
4. Minne maahan haluaisit matkustaa? Miksi juuri sinne?
5. Mikä oli ensimmäinen lempihevosesi? Kuva?
6. Millaisista esteharjoituksista pidät?
7. Jos voisit tavata jonkun julkkiksen, kuka se olisi ja miksi?
8. Mikä on yksi lempikuvistasi hevosen kanssa? Miksi?
9. Onko sinulla vielä tavoitteita ratsastuksen suhteen tälle vuodelle?
10. Mikä on yksi unohtumattomimmista kokemuksista hevosen/hevosten kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti