keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Parin päivän tapahtumat

Maanantaina ja tiistaina olin Vironmäellä kuvaamassa, kun Noora, Minna ja Jenni ratsastivat itsenäisesti. Molempina päivinä satoi, joten ne menivätkin maneesissa mutta kuvat onnistuivat onneksi sielläkin ihan kivasti kun oli niin valoisaa. Maanantaina niillä oli käytössä Leo, Santti sekä Vili ja lähinnä kuvasin siis Nooraa ja Leoa.  Ne menivät mm. kolmikaarista, väistöä loivilla sekä laukkasivat myös kolmikaarisella. Kaikilla näytti menevän hyvin, mitä nyt Leolla oli väistöissä vähän kiire.


 Maanantaina illalla sitten Myrskylässä laivakuopalla oli Kopseen estekisat jotka alkoivat kuudelta. Ensin satoi ihan kaatamalla, mutta sitten se vähän hiljentyi joten päätettiin mennä katsomaan. Myöhemmin alkoi kuitenkin taas satamaan ihan kunnolla, joten siellä sitten kyhjötettiin hienosti sateenvarjon alla mistä koitin myös kuvata. Osallistujia ei ollut montaa, mutta tunti siellä kuitenkin meni. Luokkia oli puomiluokasta 80cm asti, mutta parissa luokassa oli vain yksi osallistuja.

Kisat  olivat jotenkin tosi häslät, eikä kuulutustakaan meinannut kuulla yhtään. Ihan hyvin kuitenkin useimmilla meni radat ja sain näpsittyä kivoja kuvia. Toki siellä tuli myös hylkyjä, mutta kukaan ei ainakaan tippunut. Lisää kuvia saattaa löytyä, joten jos joku osallistujista nyt sattuu tätä lukemaan niin lisää kuvia saa pyytämällä.


Sitten eilen mentiin tallille vähän aikasemmin, koska piti mennä ratsastamaan ennen kun toiset tulisivat maneesiin tunnille. Nyt käytössä oli Leo, Vili sekä Rupiini joista Noora meni tälläkertaa Vilillä. Ihan aluksi harjasin Minnalle Rupiinin valmiiksi ja pian he lähtivätkin maneesille. Tälläkertaa he menivät mm. kahdeksikkoa, voltteja, keskiympyrää, väistöjä sekä tekivät laukkasiirtymisiä ravista, käynnistä ja pysähdyksestä. Aluksi Minna ja Jenni vaihtoivat hevosia aika pian, ja kohta Rupiinilta lähti satulakin pois kun Jenni päätti mennä ilman.

Ihan hyvin näytti niillä menevän tänäänkin, mutta kuulemma eilen meni ainakin Jennillä paremmin Vilin kanssa. Yhdessä vaiheessa toiset tulivat jo pystyttämään esteitä maneesiin ja kun nää olivat päässeet pois maneesista ja hoitaneet hepat pois, niin jäätiin Nooran kaa vielä katsomaan + kuvaamaan estetuntia. Sieltä ei kuitenkaan ole kuvia tänne, kun kuvattiin toisten kameroihin.


Näistä kahdesta päivästä on tulossa myös koostevideo, jonka julkaisen varmaan ylihuomenna. Eilen varasin muuten myös paikan torstain irtotunnille mikä on sitten illalla klo. 18.30-19.30. Se on siis koulutunti ja tosi kiva päästä taas pitkästä aikaa ratsastamaan Vironmäellä! Tosin, eihän siihen leiriinkään enää montaa päivää ole! Toivottavasti saisin jonkun kuvaajan tunnille, siitä tulee postausta sitten varmaan viikonloppuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti