sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

When you're happy like a fool

Niin se ensimmäinen lukuvuosi meni ratsastuslukiossa ja nyt on sitten loma. Vuosi meni ihan hirmu nopeesti ja siihen sisältyi vähän kaikenlaista. Tein tälläisen videon mun ja Iitan yhteisistä hetkistä lukuvuoden aikana. Tamman kanssa kun työskentelin kuitenkin ylivoimaisesti eniten keskuksen hevosista. Materiaalia Iita- kansiossa on ihan hirveesti, joten poimin vaan jokaiselta tunnilta/kisoista jotakin. Iitalla menin ensimmäisen tunnin 5. syyskuuta 2013 ja nyt viimeisen 19. toukokuuta 2014. Tammalla osallistuin kolmiin este- sekä yhtiin koulukisoihin.

 Mua alkoi ärsyttämään blogin edellinen "nimi", mikä ei oikeastaan ollut edes kunnollinen nimi, joten nyt uudessa bannerissa on vähän lyhyempi teksti. En vieläkään tiedä ihan varmasti, minkä lopullisen nimen antaisin blogille, mutta katsotaan jos jossakin vaiheessa keksisin jonkun mukavan. Tuosta bannerista ainakin nyt pidän ja se onnistui hyvin! Saa laittaa kommenttia tulemaan, mitä itse pidätte tuosta. :)

Mutterista laatua paremmaksi!


Kesäloman suunnitelmia?
Viime kesä mulla oli aika täynnä kun oli mm. ripari ja leiri + paljon muuta pientä ohjelmaa, mutta tämä kesä on varmaankin mun kohdalta aika rento. Varsinkin nyt kesäkuussa mulla ei taida olla oikein mitään erikoisempaa ohjelmaa. Haluaisin tosin mennä ainakin Sannan irtotunnille/tunneille jos siellä vaan on vielä tilaa.

Sitten heinäkuulle onkin enemmän suunnitelmia, nimittäin ensimmäisellä viikolla on Vironmäen esteleiri, minne menen Nooran kanssa ja sinne tulevat myös mm. Katja, Ellen sekä Mia! Katjan kanssa oltiin samalla leirillä vuonna 2010 ja Elleniä tai Miaa en ole tavannut vielä ollenkaan. 28 päivän päästä sitten nähdään!

2012

Heinäkuun toisella viikolla olisi sitten kohteena Kreeta! Mennään yhden hotellin lähelle, missä oltiin yhdessä vaiheessa monta kertaa peräkkäin kun oltiin pieniä. Tosi kiva päästä taas katselemaan tuttuja maisemia ja muutenkin on ihanaa mennä ulkomaille! Sinne tulee siis serkku mukaan ja voisin yrittää ehkäpä jotain postausta kehitellä sitten sieltäkin.

Heinäkuussa on pakko myös mennä kuvaamaan Piken kenttävalkkuja! Toivottavasti sää suosii että silloin olisi aurinkoista niin saisi kivoja kuvia. Muutenkin aion kyllä kuvata paljon kaikkea mahdollista kesän aikana, nauttia auringosta kunhan se taas ilmaantuisi ja syödä tottakai paljon jäätelöä. Tietysti koitetaan myös nähdä Nooran kanssa muutenkin paljon kuin vaan leirillä!


4 kommenttia:

 1. Ihana video! Ite meen Rautalammille yleisleirille :) ootan innokkaasti leiriä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mut vähänkö kiva, se on kyllä hyvä paikka! Varmasti tulee kiva leiri teille :D

   Poista
 2. Oi vitsi toi video on kiva ja ihana toi uus banneri! :)

  VastaaPoista