torstai 7. elokuuta 2014

Loma kohta ohi

Enää vain muutama päivä lomaa jäljellä ja koko loma menikin niin hirmuisen nopeesti. Sunnuntaina lähden taas kohti Rautalampea ja ratsastustunnit alkavat heti ensi viikolla. Niihin onkin tullut vähän muutoksia, koska me päästään nyt kunnostettuun lukiorakennukseen ja tunnit ovat sillä aikataululla millä ne olivat pari vuotta sitten, eli ensimmäinen tunti on vähän aikasemmin. Ryhmät ollaan saatu jo selville, mä oon ryhmässä 3: kilpailevat C/B. Tunnit menevät niin, että joka toinen viikko on kaksi tuntia ja joka toinen yksi.

Ratsastan parittomilla viikoilla - kuten ensi viikolla - maanantaisin sekä keskiviikkoisin. Maanantaisin tunti alkaa vasta 18.00, mutta keskiviikkoisin jo 15.30, joten koulusta tallille voi olla aikamoinen kiire. Parillisilla viikoilla on vain keskiviikon tunti. Tähän täytyy myös ilmoittaa, että luulisin postaustahdin harvenevan entisestään kouluajaksi, sillä pitäisi löytää aikaa hyvin opiskeluun. En myöskään tiedä taas yhtään, miten saan materiaalia tunneilta, mutta sen saa nähdä sitten. Kiva olisi edelleen postailla joka tunnista, mutta opiskelu painaa päälle enkä ainakaan kovin montaa postausta haluaisi tehdä vain vanhoilla kuvilla.

Seuraavan postauksen kirjoittelenkin sitten Rautalammilta. Viettäkää mukavat viimeiset lomapäivät, ne kenellä niitä on vielä jäljellä! :)

Muutama julkaisematon kuva leiriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti