torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi 2015 - blogiin muutoksia

Jälleen yksi ensimmäinen päivä uutta vuotta taas takana päin ja tuleva vuosi 2015 tuo mukanaan myös muutoksia tähän blogiin. Ei varsinaisesti mitään suuria, mutta vähän kuitenkin. Olen nimittäin jo aika pitkään miettinyt, että kulutan blogiin hirveästi aikaa, liiankin paljon. Mietin joskus ihan hirveän tarkasti, millaisia postauksia teen ja käytän sitten niiden toteuttamiseen sitäkin enemmän aikaa, milloin helposti alkaa opiskelukin kärsiä.

Ajattelin siis vaihtaa tämän postaustahdin, mikä ennen on ollut aina melko tiheä - tosin, viime kuukausina vähentynyt - ihan sellaiseksi rennoksi. Tyylillä, että teen postauksia silloin, kun niihin on aihetta tai uutta materiaalia. Niitä tulee varmasti siis harvemmin, mutta todennäköisesti kirjoitan ne sitten tarkemmin ja muutenkin huolellisemmin. Jotenkin olen koittanut ajatella, että mulla ei ole mitään aikataulua, milloin uuden postauksen pitää taas olla täällä, mutta silti tulee hirveä kiire saada jotakin aikaiseksi jos en ole pitkään aikaan kirjoitellut.

Lisäksi, kuten heti blogin alussa ajattelin, niin kirjoitan edelleen tätä blogia lähinnä itselleni. Toki myös teille lukijoille, mutta olen ehkä vähän liikaakin yrittämällä yrittänyt keksiä jotakin postausaiheita erikoispostauksiin. Niitä on yleensä ainakin kiva tehdä, mutta tästä eteenpäin toteutan niitäkin harvemmin. Poikkeuksena tietenkin teidän toiveet, koska toivottuja postauksia on erityisen mukava toteuttaa! Täällä on kuitenkin ollut melkoisen epäaktiivista jo useamman kuukauden, joten ajattelin nyt tämän olevan paras ratkaisu. Tästä jatkan ihan rennon blogin pitämistä, mihin tulen kirjoittelemaan/julkaisemaan videoita kun siltä tuntuu. :)

Hyvää alkanutta vuotta 2015!

4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Harmi kun et enää postaa yhtä ahkerasti.. :/ toi video on todellatodella ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin! :) Päätin näin ihan sen takia, että ei löydy intoa kirjoittaa tunneistakaan jos täytyy aina käyttää niitä samoja vanhoja kuvia ja myös sen opiskelun kannalta. ;)

   Poista
 2. Toi video on sairaan kiva, varmaan paras mitä oot tehny! Oon kattonu sen vaik kui monesti x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiiitos! :D se onnistu myös mun mielestä hyvin!

   Poista