torstai 10. marraskuuta 2016

Lunta ja lisää lunta

Nyt kun kerran lunta tupruttaa melkein joka päivä lisää, niin toivotaan, että tämä myös pysyy! Pellolla pystyy niin hyvin menemään, ja olisihan se kiva viettää oikein kunnon valkoinen joulu. Vähäsen päivittelyä tänne tiistaista, milloin menimme Nooran kanssa juoksuttamaan Masaa. Otin ponin kanssa myös vähän talvisia tonttukuvia, ihan varmuuden vuoksi. Niitä ilmestyy tänne sitten myöhemmin.

Juoksutettiin Masa ihan vain nopeasti läpi, niin kuin oli tarkoituskin. Kuvausten aikana sillä tuntui olevan virtaa, kun vierellä piti taas yrittää ravailla ja paikallaan ruuna ei olisi malttanut olla millään. Kuvat kuitenkin onnistui ja otettiin Masa sitten pellolle purkamaan edes vähän energiaansa. Eipä se tosin mikään villi edes ollut, mikä nyt oli ihan arvattavissa.

 Hurja poni

Reipas Masa kyllä oli, meillä ei ollutkaan tällä kertaa edes raippaa mukana. Poni yritti laukata pari kertaa itsekseen. Se ravasi pääosin ryhdikkäästi ja laukannostot menivät molempiin suuntiin aika hyvin! Kummatkin laukat löytyivät aina nopeasti. Kerran Masa vähän pomppi yhdessä nostossa, mutta siihen se pomppiminen jäikin. 

Juoksutettiin kahdella eri ympyrällä, ettei pohja painautuisi liukkaaksi. Loppua kohden Masa liukasteli vähäsen takaa, mutta muuten pohja piti oikein hyvin. Loppuverkkojen jälkeen Noora vielä ohjasajoi ponin talliin ja kaikki meni hienosti. Huomenna minulla onkin kontrolli tätä kättä varten ja pian pääsenkin jo varmaan Masan kyytiin! Tänään nimittäin ratsastin jo toista hevosta, eikä tuntunut missään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti