keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

2007 - 2008 tapahtunutta

 Vau, teitä lukijoita on nyt tasan 60! Paljon kiitoksia teille kaikille! Olisin tehnyt jonkun erikoispostauksen, jos olisi ollut aikaa. Huomenna kun lähden heti aamusta sinne leirille ja tämä päivä menee pakatessa, niin en ehdi erikoispostausta väsäillä..

Blogi taukoilee 13.-20.6!




Orvokkiii 3.4.2007
No sit koulun jälkee lähin ratsastamaa. Menin... ORVOKILLA! Jihuu! :D Se oli KIVA! Mut kyl lopputunnista vähän vauhdikas mut EI SE HAITTAA! Hehe! >:D:D:):) No eka oli taivutusta ja ravissa pääty-ympyröitä, ja sit lopuks oli laukassa pääty-ympyrät ja uralla käynnissä taivutusta. No aika yksinkertainen tunti. :)

Peltoesteet! JEE! 10.4.2007
Koulun jälkeen mä söin ja lähin ratsastaa. Menin Orvokilla ja meillä oli peltoesteitä. Orvokki oli tosi tosi tosi tosi tosi LOPUTON TOSI! IIIIHAANAA! Ihan paras :) se ei ees vieny mua. :D Yks tippu kaks kertaa Repeltä. :( Eka rebe veti pään alas heti esteen jälkee ja toisella kerralla se kiels jyrkästi. Me hypättiin iso tukki, pieni tukki, hyppyhyppy sarja, panketti ja joku tukkieste.


Rebecca II ♥♥ 17.4.2007
Mä menin tänää... Rebellä!! Jihuuu! ♥ Pusi pusi Rebelle! ♥♥♥ :) No meil oli ulkona koulua. Nyt ei ollu nii lämmin keli. :'( No hyvin meni. ♥:) Me mentiin mm. pääty-ympyröitä ja erityisesti katsottiin taivutuksia. Ja sit oli laukassa keski-ympyrää ja pääty-ympyrää. Oli taas vaan semmonen taivutus tunti. 

ilman satulaa! 24.4.2007
Koulun jälkeen tein läksyt, söin ja lähin ratsastaa. :) Mä menin kreipillä ilman satulaa. 8) Tosi hyvin meni aluks. Yhen kerran vaa tipuin ku Kreippi lähti Ranee kiusaamaa ja veti pukkeja. Lopuks sit laukois meni huonosti. :( Kreippi veti ohjat pois, ja sit se vaa luikerteli jonku voltin vaikka piti tehä iso keskiympyrä. 8( Sit en saanu laukkaa ku se horjutti ja huojutti mua. :/


Nää samat kuvat aina.. Tyhmää kun muita ei oikein ole. :(

Jiiihaa! Caramba! 29.4.2007
Moi! Mä ratsastin tänää tiistain tunnin koska on vappu. Mä menin Orvokilla. :D:D:D JEEE! tyhmää ku se on nii vanha. :''( Me mentii maastoo :D:D:D Sit laukattii kentällä, ja lopuks mentii vesihautaa. :D Orvokki oli IHANAAAA! Se on PARAS!♥ 

Jee! 8.5.2007
Mä menin Orvokilla! JEEE! Mä sain oikeestaa valita. Jenni meni Oonalla. Hyvin meni. Eka tehtii loivii kiemurauria, sitte laitettii jalustimet ristii kaulalle ja lähettii aina H-kirjaimesta ravii ja E-kirjaimes lopetettii, ja tehtii lyhyille sivuille voltit ravissa. Me laukattii sillee, et nostettii käynnistä laukka ja laukattii keskeltä pääty-ympyrä. Sit piti päästä R-kirjaimee. oli TOOOSIII kivaa! (Orvokki ja Rebe ovat parhaita!!!)



Moi! 15.5.2007
Lähin ratsastaa ja menin Oonalla. Rebel piti mennä ilman satulaa ku sil on kainalot kipeet. :'( No mä menin satulalla, mut laitoin jalustimet kaulalle. Oona oli oikei jästipää!!! >:O Vaikka löin ohjasperillä ja potkasin ni ei se ees laukkaa nostanu! Sil on NIIIN iso maha!!! Oikee polle pulleroinen. No muute tehtii kolmikaarista kiemurauraa. Se meni ihan OK... :/

Bojoing! 22.5.2007
Menin orvokilla esteitä. Jihhaa!! :D No meni hyvin. Eka ravattii, sit laukattii pääty-ympyröitä. Sit hypättiin ristikkoa. Lisättii siihen sarja. Sit viel 3 estettä lopuks. Ei hypätty muuria. :(:(:(

Jälleen Orvokki ♥ 29.5.2007
Lähin ratsastamaan ♥♥:D Menin... ORVOKILLAAAA! loppumaton jeeeeee -siihen perään. :) Meil oli puuhatunti ku oli vika tunti. :( Sit on kyl viel leiri!!:) No eka me vaa alkuverryteltii ja tehtii kaikkii maailman ympäri matkoi. :) Sit oli pujottelu ja puomeja ja labyrinttei. Leikittii talli palaa leikkii ja sit etittii viel tallin pihapiiristä punasia naruja. :) Niit oli piilotettu 12. Oltii ryhminä. Me löydettii 7 naruu. :) Orvokki on: ihana, ihku, paras, suuremmoinen, vauhtimummo, mun lempiheppa ja vielä kerran.. PARASSS!!




Kesän 2007 leiri
ma: Topi koulu ja Kreippi koulu
ti: Mittu koulu ja Vili puomit
ke: Orvokki ilman satulaa ja Oona maasto
to: Kerttu este ja Veka ilman satulaa
pe: Veka leirikisat

Noniin, Topilla mä menin maneesissa ku sato. :( Meni muuten ihan hyvin mut Topi eka vähän vikuroi ja olis halunnu kavereiden kaa. :/ Noh.. me mentii pääty-ympyrällä. Kreipillä meni ihan hyvin:) Mentii muistaakseni.. empäs muistakkaa mut kouluu kuitenki. :) Sit tiistaina Mitulla meni TOSI hyvin :):) Me mentii loivia kiemurauria. :) Tokal tunnil menin sit Vilillä. Mentii puomeja ja meni ihan OK.. :/ Vili halus kavereiden kaa ja yritti väistää vähän puomeja. 

No keskiviikko oli sit ponipäivä. Menin eka Orvokilla ilman satulaa. JEEE!!:D:D Meni tosi tosi hyvin. Sit menin Oonalla maastoo. Se oli TOSI laiska!! :( Mut sit aukiolla laukat onnistu hyvin. :) Torstaina Kertulla esteitä ja sekin tunti meni TOOOOSI hyvin:) Mentii jumppasarjaa. Toiseks menin Vekalla. Eka mentii ihan vähän pellolla ja sit ilman satulaa kentällä. Oli KIVAA! En tippunu leiril yhtää!! :D Perjantaina oli leirikisat. Mä sain mennä eka ja menin Vekalla.:) Meni must TOSIII hyvin. 0 virhepistettä.:):D







Laiskaa menoa 30.12.2007
Tänää on kyl sunnuntai, mutta kun tiistaina on Uuden Vuoden päivä ni sillo ei oo tunteja ni se tunti ratsastettii tänää. Menin Oonalla. Oona oli HIRVEEN laiska! Laukoissa ihan potkasin sitä, mut se ei ees reagoinu vaa ravas. :/ Huooh! Me mentiin kolmikaarista kiemurauraa ja pohkeenväistöjä. 

Hehee! 29.1.2008
Moi! Menin Rebellä estekisoissa ja ... MÄ VOITIN!! Jeee! :D Rebe oli tosi ihana.♥ No tänää oli ratsastus ja menin Oonalla:) Oona oli IHANA!! Se laukkas tosi reippaasti ku me laukattii keskiympyrää.:D 

Onskiponski 4.3.2008
Menin tänään Oonalla ilman satulaa. Meni hyvin. Nelli tippu Vimpulalta ku Vimpula lähti turbolaukkaa. Me mentii kaikenlaisia tehtäviä kuten labyrinttia, pujottelua, ympyröitä ja jumppaliikkeitä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti