torstai 24. heinäkuuta 2014

Tunteja kuvaamassa

Nyt olisi taas enemmän kuvapostaus, sillä kävin kuvailemassa irtotunteja tiistaina ja eilen. Kuvat onnistuivat ihan hyvin, vaikka molemmat tunnit olivat maneesissa. Siellä ihan sen takia, että pihalla oli miljoona paarmaa. Maneesissa oli taas vähän kuumempi, mutta pääsi sentään ötököitä karkuun ja hevosetkin jaksoivat keskittyä paremmin. Tiistaina kuvasin eniten Jenniä joka meni Mitulla sekä Annaa joka meni Säntillä. Muita hevosia tunnilla olivat Miks, Eppu, Rupiini sekä Taru. Tunti meni kaikinpuolin hyvin. Valitsin tähän postaukseen molemmilta tunneilta onnistuneimpia kuvia.


Sitten eilen kuvasin lähinnä vain Annaa joka meni Miksillä. Muita hevosia tunnilla oli Vili, Leo, Rupiini, Mittu ja olisi ollut myös Säntti, mutta sen ratsastaja myöhästyi. Jälleen kaikilla näytti menevän oikein hyvin, vaikka lopputunnista vastalaukoissa hepat alkoivatkin jo selvästi väsymään. Vastalaukkojen lisäksi he menivät mm. loivia kiemurauria ja voltteja.

Loppuun vielä muutama kuva eiliseltä tunnilta. Seuraavaksi onkin sitten tulossa vähän erikoisempi postaus, mihin tarvitsisi myös vähän teidän lukijoiden apua, että sen saa onnistumaan mutta siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa. :)


2 kommenttia: