tiistai 8. heinäkuuta 2014

Vironmäen vitoset - torstai

Torstailta tulikin paljon kivoja kuvia, joten ne saavat kertoa enemmän tekstin puolesta. Ensimmäisellä tunnilla lähdettiin siis puistoon ja menin sinne Miksillä! Varauduin jo heti aluksi siihen, että saattaisin pitkästä aikaa tippua jos ruuna keksisi jotain omaa kivaa. Aikaisemmin olin siis hyppinyt sillä vain kerran rataesteitä. Me mentiin ekalle tunnille, mutta kuvia saatiin silti paljon koska Eevi pääsi kuvaamaan! En muista kunnolla missä järjestyksessä hypättiin, mutta aluksi tultiin ainakin ravissa kukkuloita, läpihyppyä, puupystyä, renkaat, risulaatikko ja nippe-tukki.


Miksi oli alkutunnista aika tahmea ja varsinkin kukkuloilla vauhti meinasi hiipua, mutta kun alettiin hyppäämään niin johan vauhtia alkoi löytymään. Risulaatikko oli takakulmassa ja arvasinkin oikein, että sen jälkeen lähdettiin vähän kurvailemaan kovaa nippe-tukille. Päästiin sekin kuitenkin hyvin yli. Sitten tultiin ainakin kukkulat esteiden kanssa, joiden perään toiset renkaat. Mulla tuli pieni mutka matkaan, kun vikan kukkulan jälkeen Miksi innostui vähän pomppimaan ja ajauduttiin väärälle reitille. Sieltä kuitenkin mutkittelin sitten vielä renkaille ja hyvin mentiin yli.

Edustus!
Kukkulakörmyilyn jälkeen alkoikin sitten se, että vähintään yhden esteen jälkeen piti pomppia jokaisella radalla. Ei tosin hypätty enää montaa. Tultiin banketti ravilla loivasta ylös ja toisiksi korkeimmasta pudotuksesta alas. Osasin taas varautua, että Miksi kehittäisi jotain kun oltiin päästy alas joten pysyin satulassa helposti ja sain ruunan lopettamaankin melko pian venkuilun. Lopuksi tultiin sitten vesihauta ja sen perään kolmas rengaseste. Siihen en ollutkaan ihan varautunut, että Miksi pomppisi veden jälkeen, joten siinä vaiheessa mä vähän keikuin satulassa mutta en tippunut.. vielä. :D


No, sitten olikin enää loppuravien aika. Sanna kerkesi siinä jo sanomaan, että kukaan ei tippunut, mutta onneksi lisäsi siihen vielä, että mä tosin saattaisin vielä tippuakin. Ei siinä mennytkään kuin korkeintaan minuutti, niin Miksi olevinaan pelästyi hirmuisesti jotain, alkoi pomppimaan milloin mun tasapaino horjui ja lopuksi kun ruuna päätti vielä vetäistä mukavat pukit niin eiköhän se saanut mut nakattua sieltä alas vieläpä suoraan kuralätäkköön. Ei onneksi sattunut yhtään, sen verran pehmeää maata siinä lätäkössä oli ja kuvistakin päätellen mua vaan nauratti. Nousin nopeasti ylös kun ei siinä lätäkössä kauhean mukavaa ollut, ja katselin minne poni oli ehtinyt.

Miksi olikin jo saatu kiinni ja nousin takaisin selkään. Suoritettiin loppuravit sitten niin, että mä johdin letkaa. Mentiin muutama kierros, sitten käveltiin ja suunnattiin takaisin tallille. Nyt ainakin muistan hyvin millon oon viimeeksi tippunut, siitä kun oli juuri puhetta yksi päivä. :D


 Nea & Bella
 Annika & Rane
 Rebekka & Chiki
Elina & Mittu

Toinen tunti oli puuhatunti, minkä ensin piti olla vasta perjantaina, mutta odotettiin jospa maasto kuivaisi vähän lisää ja vaihettiin maastoreissu perjantaille. Saatiin taas toivoa ja sain Leon, kun en ollut sillä mennytkään vielä. Puuhatunnilta ei ole kuin alusta kuvia, koska ykkösryhmäläiset eivät kerinneet kuvaamaan. Tehtiin heti alusta vähän jumppaliikkeitä, piti kurotella korviin ja häntään, varpaisiin sekä pyöritellä käsiä. Leo vähän ihmetteli kun kurottelin sen häntään. Sitten sai itsenäisesti työskennellä laukassa ja aluksi sain antaa paljon pohkeita, että saisin Leon syttymään.


Leikittiin myös väriä, mutta se oli niin tylsä, että vaihdettiin talli palaa -leikkiin. Oltiin myös tötterökisaa eli piti ehtiä koskea jotakin tötteröä tai putosi pelistä ja tötteröt vähenivät kokoajan. Pääsin kolmen parhaan joukkoon Ellenin ja Idan kanssa, mutta hävisin siinä. Ihan lopuksi oltiin naistensatulassa, piti vaihtaa puolta ilman käsiä ja sitten tehtiin ryhmässä mm. lanka neulansilmään ja maailmanympärimatkoja. Saksiakin koitin ja vikalla kerralla sainkin onnistumaan hyvin. Tunti oli tosi hauska ja Leo mukava!

Kuvattiin tälläkertaa kun hepat pääsivät tarhaan. Meillä oli illemmalla ohjelmassa myös varusteiden pesua kuten aina leiriviikolla torstaisin. Olin vikana siellä paikalla ja otin sitten Rupiinin kamat pesuun kun niitä ei kukaan ollut ottanut. Meillä oli varusteiden pesun jälkeen myös hauska leirikaste, mutta ei paljasteta siitä enempää.

2 kommenttia: