keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vironmäen vitoset - perjantai

Nyt onkin jo viimeisen leiripostauksen aika, näitä olisi ollut niin kiva kirjoitella lisääkin. Perjantaille siirtyi nyt siis se maasto minkä ensin piti olla torstaina. Päätettiin kuitenkin tehdä niin päin, että pidettiin leirikisat heti aamusta ja niiden jälkeen vasta lähdettiin maastoon. Mun mielestä se oli tosi hyvä vaihtoehto, koska sitten olisi jo kisat pidetty eikä niitä tarvitsisi miettiä yhtään maastossa. Leirikisoiksi äänestettiin rataeste- ja puistoestekisojen välillä ja puisto sai enemmän ääniä, joten lähdettiin sitten kisaamaan sinne. Mentiin samoilla hevosilla, millä oltiin menty puistotuntikin, ainoastaan vaan mulla oli mahdollisuus valita Taru Miksin sijasta.

Otin sitten Tarun, koska halusin tälläkertaa vähän varmemman ratsun enkä ollut vielä koskaan edes hypännyt tammalla. Menin hoitamaan sen, laitettiin kaikki leiriläiset samaan aikaan hepat kuntoon ja lähdettiin yhdessä puistoon. Tehtiin alkuverkka ja sain patistella Tarua eteenpäin jonkin verran, mutta sittenhän tamma ihan innostui kun aloitettiin hyppäämään. Tultiin verkkaesteiksi tukki ja muuri. Muuri oli ensin kauhean pelottava ja sille tuli muutama kielto, ennen kun päästiin hyvin yli.


Radalla oli seitsemän estettä. Läpihyppy, puupysty ja pikkutukki ylitettiin hienosti, mutta sitten kurvailtiin vähän liikaa sisäkaarteessa kulmassa milloin mun varpaat kolahtivat tolppaan. Siitä johtuen Taru pukitti milloin tahti katosi ja päätin sitten tulla ravilla nippe-tukin. Sekin ylittyi hyvin, mutta seuraavalta kolmiolta putosi puomi. Banketti mentiin taas hyvin, veteen vauhti tyssäsi ensin melkein kokonaan mutta sain sitten vähän vielä vauhtia vikalle pienelle esteelle. Kokonaisuudessaan oon tosi tyytyväinen rataan ja Taruun, päästiin kaikista hyvin yli ja tamma liikkui kivasti!


Mä menin siis radan ihan ekana, joten sitten kävelin ympäri puistoa kun odottelin, että muut menisivät. Kun kaikki olivat menneet, niin ravailtiin vielä hetki, käveltiin ja sitten vietiin hevoset takaisin talliin. Käytiin syömässä ja onneksi mulle ei laulettu mitään, kun mulla oli synttärit! Siivottiin jo aittaa valmiiksi ja sitten takaisin talliin. Mentiin kaikki leiriläiset samaan aikaan maastoon ja sai toivoa heppoja. Toivoin Kerttua, koska en ollut mennyt silläkään vielä yhtään ja sain sen! Oli niin ihanaa lähteä synttärimaastoon tammalla.

 Noora & Leo
 Katja & Vili
 Ellen & Eppu

Maasto oli ihan rento, mentiin vain muutaman kerran lenkkiä molempiin suuntiin. Ravailtiin aina välillä pätkiä ja laukattiin myös vähän, mutta oli vielä sen verran märkää maata, että ei voitu kauhean pitkiä pätkiä mennä kovaa. Kerttu oli ihana ja maasto meni muuten tosi hyvin, mutta Mia onnistui tippumaan Vonnelta yhdessä vaiheessa. Unohdin muuten viime postauksessa sanoa, että puistossa tippui myös Noora ja Ellen, joten kaikki jotka leirillä tippuivat olivat yläaitasta! Oltiin me aika hyviä. :D

Helmikin on jo kasvanut niiin paljon!

Maaston jälkeen hoidettiin hevoset pois, etsittiin kaikki omat kamat pois tallista ja mentiin siivoamaan aitat loppuun. Ainiin, käytiin me syömässä hyvää rahkaakin yhdessä välissä. Kannettiin kaikki kamat aittojen eteen, että huoneet pääsi luuttuaman. Sitten vain odoteltiin kyytejä ja käytiin Nooran kanssa moikkaamassa Leoa kun se oli mukana Katjaa hakemassa. Oli ihan mahtava leiriviikko, kiitos kaikille!

Loppuun vielä leirivideo minkä sain tehtyä. Mielestäni tämä onnistui hyvin, toivottavasti tekin tykkäätte! Lauantaina lähdetään sitten Kreetalle, joten postauksia ei ole tulossa 12.-19.7 ellen keksi jotakin postausta ajastettuna. Loman jälkeen menen sitten kuvaamaan Piken estevalkkuja, että sieltä ainakin tulee jotakin!

6 kommenttia:

 1. Laitaks leirikasteest ;) ja ööööm emmä muistanu noit miksin et ne oli tollasii xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku mä vähän unohin ne kastevideot ku ne oli eri paikassa mistä otin videot tohon.. Mut vois ehkä tunkee niitä viel jonnekkii, mut siis ai et muistanu et sait tollassii riehumiskuvii? Noi on nii hyvii! :D

   Poista
 2. Vau kiva ulkoasu ja mielenkiintoisia postauksia ! :) Olis kivaa jos itekki pääsis hyppelee maastoesteit :D

  http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Maastoesteitä on kyllä kiva päästä hyppimään aina välillä! :)

   Poista
 3. Haastoin sut! --> http://dawnannas.blogspot.fi/2014/07/38-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Näitä oon kuitenkin jo niin monta tehnyt, että en viitsi tehdä enää. :)

   Poista