keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kesän suosikit

1. Kerro mistä sait haasteen
2.
Kerro vähintään viisi kesän suosikkia (kategoriat on vapaavalintaisia)
3.
Haasta vähintään viisi uutta blogia mukaan

Siinäpä kesähaasteen säännöt ja itse sain tämän hauskan haasteen Katjalta. Vieläpä juuri sopivaan aikaan lomaviikolle, kun mitään sen erikoisempaa ei tapahdu. Tosin huomenna ja ylihuomenna meen Vironmäelle kuvaamaan, joten sieltä ehkä sitten jotakin!


1. Suosikki matka
Kesällä en ihan hirveästi käynyt missään, muuten vähän vaan Suomen sisällä jossakin, joten matka Kreetalle oli ylivoimaisesti paras. Viikko oltiin siellä ja vielä löydettiin ihan uusia hienoja paikkoja, vaikka ollaan jo koluttu melkein koko saari läpi. Oli kiva taas muutaman vuoden jälkeen päästä sinne ja vielä erilaisella porukalla mitä ennen.


2. Suosikki tapahtuma
Tietenkin esteleiri Vironmäellä! Oltiin odotettu yläaittaporukalla sitä leiriä niin pitkään ja laskettiin päiviä yli 200:sta. Viimein leiri tuli ja myös meni niin äkkiä ohi. Meidän yläaittaporukka oli siis Katja, Ellen, Mia, Noora ja mä. Sain tavata Ellenin ja Mian, sekä piiitkästä aikaa Katjan, jonka kanssa olin samalla leirillä 2010! Oli tosi kiva päästä Nooran kanssa samalle leirille ja kaikki muutkin leiriläiset olivat tosi kivoja!

 Emppu, Noora, Katja, minä, Annika, Jenni, Mia, Iida, Nea ja Ellen

3. Suosikki ratsu
Kesällä ratsastin yhden irtotunnin Miksillä ja muuten sitten leirillä. Kun aloin miettimään niitä tunteja ja kenellä kaikilla menin, niin sieltä suosikiksi nousi kyllä Rane. Sillä menin leirin molemmat rataestetunnit ja molemmilla tunneilla ruuna oli tosi hyvä! Päästiin kaikista erikoisemmistakin esteistä heti ekalla kerralla yli ja Rane liikkui kivasti eteenpäin. Toki moni muukin heppa oli tosi kiva, kuten esimerkiksi Miks, Eppu, Taru sekä tietenkin Kerttu.


4. Suosikki hetket
Nappasin tähän nyt kaksi pientä suosikkihetkeä, mitkä nousivat ensin mieleen kesältä ja mitkä eivät ole leiriltä. Ensimmäisenä siis juhannus, minkä vietin Nooralla. Käytiin mm. katsomassa kokkoa ja matka sinne on aika ikimuistoinen.. Toisena se kun menin äidin ja iskän kanssa Lahteen päiväristeilylle, jonka jälkeen söin turkinpippuripehmiksen mikä oli niiin hyvää! :P  


5. Suosikki leivos
Leivoin taas jonkun verran kesällä, mm. erilaisia muffineja ja piirakoita. Suosikiksi nousi ehdottomasti mariannejuustokakku, mikä onnistui yllättäen heti ekalla kerralla tosi hyvin! Yleensä kun en ikinä onnistu tekemään mitään uutta heti yhdellä kertaa.. Juustokakku oli niin hyvää ja pitäisi tehdä sitä taas jossain vaiheessa. Resepti täältä.


6. Suosikki kuvat

Ensin suosikki kuva missä olen itse. © Eevi

Sitten muutama muu kuva kesältä, mitkä erottuivat selvästi muista.


Haastan:

2 kommenttia: