maanantai 13. lokakuuta 2014

Kuvasatoa estekisoista

Lauantaina pääsin pitkästä aikaa kuvailemaan kisoja Vironmäelle. Siellä oli siis estekisat, missä pystyi suorittamaan merkkejä. Menin tallille jo kymmenen aikoihin, milloin kaikki olivat maneesissa rakentamassa rataa. Kaikki uudelleen maalatut puomit/esteet ovat niin kivoja! Menin siinä sitten Eevin kanssa talliin siivoamaan Vilin karsinan loppuun ja muuten vaan oleskelin kun kaikki pesivät varusteita. Menin myös yhdessä vaiheessa katsomaan vaavia. :3

 Helmi on taas kasvanut nii-in paljon!

 Hevoset otettiin sisälle klo. 11 jälkeen ja vein niitä omiin karsinoihinsa. Autoin Cupin jalkojen pesussa ja menin sitten harjailemaan Ranea Nooran kanssa. Ruuna yritti taas niin uhitella, mutta alkoihan se siitä käyttäytyä muutaman huomautuksen jälkeen. Harjasin sitten Yvonnen Tellalle valmiiksi ja pesin ponin jalat. Voi kun se tuntui tosi pieneltä, ihan hassua kuvitella, ettei tästä nyt ole niin kauhean kauaa kun menin vielä sillä!

Kisat alkoivat yhdeltä 40cm luokalla. Sitä en ehtinyt katsoa ollenkaan, mutta sitten kun kakksoluokkalaiset lähtivät ulos niin autoin niitä selkään ja kuvasin ulkona verkkaa. Katsoin ykkösluokan palkintojen jaon ja Kerttuhan siellä oli ensimmäisellä sijalla!


 Kaikki loput kolme luokkaa, eli 60cm, 80cm ja 90cm katsoin kokonaan. Muutamat hevoset olivat vähän possuja ja kieltoja tuli jonkun verran. Kaikista pahin oli yksi uudelleen maalattu erikoiseste, mikä oli hankala joka luokassa. Tippumisiltakaan ei ihan vältytty, mutta kenellekään ei onneksi käynyt kuinkaan.

Toisilla taas radat sujuivat oikein mallikkaasti ja puhtaitakin ratoja tuli. Kakkosesta tuntiratsastajista voiton vei Saara ja Leo sekä kolmosesta Jonna ja Miks. Nelosessa oli kiva seurailla miten Vonne pomppasi isoja esteitä, sieltä voiton vei Tiia ja Roswel. 


Tallilla aika meni taas hirmu nopeesti ja kohta kisat olivatkin jo päättyneet. Purettiin rata pois ja se sujuikin nopeesti kun meitä oli niin monta. Ulkoa estekentältä vietiin verkkaesteet latoon suojaan ja sen jälkeen vielä jonkun aikaa olin oleskeluhuoneessa jutustelemassa ja syömässä Nooran eväitä. :D

Syyslomaviikolle mulla ei ole mitään erikoisempia suunnitelmia. Tallille koitan ehtiä torstaina ja perjantaina kuvaamaan tunteja. Ulkoasunkin vaihdoin vihdoin syksyisemmäksi, mutta bannerin vaihdan varmaan pian, koska ei tosta tullutkaan niin kiva mitä ajattelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti