keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Blogiesittelyt

Blogeja oli linkitetty 35 siihen postaukseen, missä linkityksiä pyysin. Katsoin jokaisen tarkemmin läpi ja kiinnostavia blogeja oli useampi! Tähän listasin nyt viisi eniten kiinnostusta herättäneet blogit sekä tuttujen blogeja.

-----


Blogia pitää -98 syntynyt tyttö, joka kirjoittelee lähinnä hevosteluista. Hän käy kerran viikossa ratsastamassa Ratsutalli Uusmattilassa ja myöskin siskon kanssa heillä on ylläpitohevosena suomenhevosruuna Armas. Siitä onkin paljon postauksia, mutta blogissa esiintyy myös monia muita hevosia- ja poneja. Päätin liittyä tähän blogiin lukijaksi!Blogia kirjoittaa pääosin -95 syntynyt tyttö, joka omistaa myöskin oman eestinratsuponiruunan. Blogissa seuraillaan kolmen hevosen elämää, eli mukana ovat myös lämminverinen ja shetlanninponi. Niillä kilpaillaan seura-aluetason kilpailuja. Postauksissa on paljon kuvia ja videoita!Blogissa seikkaillaan hevos- ja kuvausmaailmassa, lifestylepostauksia mahtuu myös mukaan. -99 syntynyt kirjoittaja käy kaksi kertaa viikossa tallilla ja hoitaa siellä risteytytponiruunaa nimeltä Spirit. Ratsastustunneista tulee postauksia kera hyvälaatuisten kuvien ja videoitakin esiintyy aika usein. Sait uuden lukijan!Etelä-Suomessa asusteleva 13- vuotias tyttö kirjoittaa blogissa aktiivisesta valmentautumisesta ja kisaamisesta ratsastuskoulun tilastohevostammalla Dalanalla. Blogissa paljon hyvälaatuisia kuvia, selkeää tekstiä ja välillä videoita!
Blogissa esiintyy KWPN- ja hannovertammat, joiden kanssa kisaamisesta, treeneistä ja arjen risuista/ruusuista kirjoittelee 17- vuotias tyttö. Blogi on tällähetkellä estepainotteinen, mutta suunnitelmissa kirjoittajalla on myös kenttä- sekä koulukilpailut.


-----


Noora kirjoittelee tapahtumista Vironmäen tuntihevosten parissa. Hän käy yleensä kaksi kertaa viikossa tallilla ja postailee niin ratsastustunneista, hoitopäivistä, kisoista kuin valmennuksistakin. Noora hoitaa Kerttua. Eevi käy myöskin Vironmäellä tunneilla sekä hoitopäivissä ym. Postauksia tulee lähinnä ratsastustunneista kera hyvälaatuisten kuvien. Eevi hoitaa Yvonnea ja blogissa on myös esittelyä hänelle tutusta shetlanninponista.Katja käy ratsastustunneilla Stall Syrenbackassa ja hän kirjoittaa niistä, kisoista sekä tallilla yleisesti oleskelusta postauksia kera hyvälaatuisten kuvien. Videoita ja erikoispostauksia ilmestyy usein! Katja on käynyt myös Vironmäellä kesäleirillä usein ja tulee varmaan jatkossakin käymään. Oltiin kerran samalla leirillä muutama vuosi sitten. :3Blogin pitäjä, Pinja, käy Vironmäellä säännöllisesti tunneilla ja myös kilpailee + valmentautuu. Hän hoitaa tallilta Pikkistä ja lisäksi hänellä on oma suomenhevonen, Maikkis. Kaikista hevosaiheisista asioista tulee postauksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti