lauantai 4. toukokuuta 2013

Myday 02.05.13 - Puistoesteillä!

 Torstaina mentiin pihalla ja vielä puistoesteitä! Oltiin kaikki meidän ryhmästä aika varmoja, et mentäisiin koulua mut eipä mentykään. Mä menin taas Ranella, enkä ollutkaan mennyt sillä puistossa kovin montaa kertaa. :3

 Tallille lähdin ajaa skootterilla melko ajoissa naapurin kaa. Tallilla menin ekana vähän katsomaan koulukenttää kun eka ryhmä meni sinne ja tänään oli laitettu aidatkin. Sit menin harjaamaan Ransun ja tälläkertaa se olikin tosi nätisti. Ruunalla oli aika mutaiset jalat, onneksi ne oli kuitenkin kuivanut niin sai hyvin harjalla pois mut kesti kuitenki jonkun aikaa. Menin kuvaamaan hetkeksi Nooraa ku se meni Rupsulla ja sit käärin Ranelle pintelit. Laitoin turvaliivin ja muut kamat päälle, sit mentii laittaa hepat kuntoon.




 Säädettiin jalustimet ym. tallipihalla ja käveltiin sit puistoon, missä mentiin ensin alkukäyntejä ympäriinsä. Ransu oli välillä vähän virittyneen tuntuinen, mut ei se sit kummosempaa tehnyt kun jyräs vaan pari kertaa toiselle tielle mihin oisin halunnut mennä.. Kurvasin sitten vaan takaisin oikeelle polulle. :D

 Ravattiin hetki myös itsenäisesti ja sit tehtiin laukkapätkiä. Ensiksi tultiin muurieste tallille päin ja se sujui mun osalta hyvin. Tultiin muuri toisinpäin ja sen perään jompikumpi läpihyppy, isompi tai pienempi. Ylitettiin muuri taas ongelmitta ja tulin vähän isomman läpihypyn. Rane hyppää kivan pyöreesti, nii on mun mielestä aika helppo päästä mukaan.

 Seuraavaksi tultiin rata puupysty, pieni tukki, nippetukki ja riukueste. Aluksi mulla oli vähän vaikeuksia saada laukka pyörimään ja hyvää laukkaa tultiin oikeastaan vasta nippetukille. Kaikki esteet ylitettiin kuitenkin ekoilla kerroilla.





 Seuraavaksi taidettiin tulla rengaseste mikä on tossa seuraavassa kuvassa ja sen perään puinen tasaokseri. Kuten arvelinkin, Rane päätti kieltää renkaalle ekalla kerralla mut toisella kerralla päästiin hienosti yli. Okserille tuli aika hassu hyppy, sellanen korkea melko läheltä estettä. Sit tultiin puiston perällä oleva iso kukkula missä on kaksi tukkia sarjassa ja sen perään pienet kukkulat tallille päin. Vauhti meinasi vähän hyytyä isolla kukkulalla ylämäessä, mut sain kiihdytettyä sit ihan hyvin.

 Sitten siirryttiin toiselle puolelle puistoa haudan kautta, eli hypättiin se. Rane taisi huomata esteen kunnolla aika myöhään, koska tuli sellainen jännä 'jarrutusloikka'.. Sai hypätä joko koivuristikon tai -pystyn ja sen jälkeen kukkakärry. Eka mun piti olla vetohevosena Timmalle, että se uskaltaisi hypätä koivupystyn, mut päättipä sit Ranekin kieltää vaikka on hypännyt sitä ties kuinka monta kertaa.. :D

 Kun menin sit ihan yksin omalla vuorolla, nii koivupysty ja kukkakärry ylitettiin ongelmitta. Viimeinen rata oli karsinasta sellainen yksinäinen tukki ja siitä suoralla linjalla korkeempi tukkipysty. Sieltä banketille mistä sellainen pudotus alas ja lopuksi kurvaus vesihautaan. Mulla sujui hyvin siihen pudotukseen asti, kun sen päälle vauhti vähän stoppasi koska Rane ei uskaltautunutkaan hypätä heti alas. No, hyvin me sit se päästiin kun vähän kannustin ja ravattiin vielä vesihauta läpi.





  Sit ravattiin ympäri peltoa loppuravit ja ravasin pari kertaa vielä vesihaudan läpi. Käveltiin kunnon loppukäynnit ja sit mentiin jonossa tallipihalle missä hypättiin alas selästä. Vietiin hepat talliin ja otin Ranelta varusteet + harjasin ruunan. Vein kamat paikoilleen ja menin ripustamaan märät pintelit ulos naruille. Sit vein omat kamat lokerikkoon ja pistin nimen seuranmestaruuksien osallistumislappuun. :3






 Lopuksi myday- video minkä sainkin sitten kuvattua. En mitenkään erikoisesti, mut kuitenkin! Koitin jättää vähemmälle noi kohdat missä puhun, koska kuulostan niin tyhmälle. Mut seuraavaksi postailen varmaan sunnuntaina eilisestä ku olin liikuttamassa Ellaa. Tänään mennään tosin kahden tunnin maastoretkelle, mutta kun sieltä ei saa yhtikäs mitään kuvia tai muutakaan materiaalia, niin siitä on vähän tylsä postailla ainakin erikseen..

 Tässä kuitenkin nyt tää video, toivottavasti tykkäätte edes vähäsen! :D



6 kommenttia: