maanantai 10. kesäkuuta 2013

2006-2007 tapahtunutta

Noniin, tässä näitä heppakirjoitteluja vanhasta päiväkirjasta, minkä löysin yksi päivä. Siellä olikin yllättävän paljon kerrottu tunneista ja monta kertaa menin Orvokilla! Harmittaa kun en oikeastaan muista mitään niistä tunneista.. Muuta kun sen, että Orvokki oli ihan super vaikka välillä mentiinkin ehkä hieman liian kovaa!

Hevoset -sivua olen nyt päivitellyt muutaman kerran. Sinne alhaalle lisäsin vihreämmille laitumille laukanneita hevosia, mistä tosin uupuu vielä pari.. Olen myös yrittänyt tehdä videota ja saanutkin sitä melko paljon tehtyä, mut nyt se jumittaa aina tiettyyn kohtaan, eikä tekeminen edisty.. argh.


KUNKKU! :) 31.10.2006
Koulun jälkee mä lähin ratsastaa. :) Mä menin Kunkulla. Eka me ravattiin kevyttä ravia ja tehtiin pääty-ympyröitä. Sitten me tehtiin niitä harjoitusravissa. laukkaharjoitus oli sellainen et me laukattiin pääty-ympyrä, suora, pääty-ympyrä, suora ja viel pääty-ympyrä. Eka kunkku ei laukannu mut kyl se sit rupes laukkaa. :D

IIK! :'O 7.11.2006
Arvaa mitä! Mä menin kunkulla koulua. Meil tippu lunta katolta! Yhen kerran tippu se...... KOKO TOINEN PUOLI!!!! :(:( Kunkku ei tehny mitää mut muut lähti laukkaa! Meidän laukkaharjoitus oli.. tai me laukattiin pääty-ympyrällä. :)



Oona! 14.11.2006
Illalla mä lähin ratsastaa. :) Mä menin oonalla. :D oli esteitä ja me mentii jumppasarjaa eli hyppy, hyppy ja hyppy. :) Meni TOSI hyvin ja oli kivaa. :) Mä keksin Oonalle lempinimen: Polle Pulleroinen :):) koska sillä on NIIN iso vatsa. :)

Moi! 21.11.2006
Kotona mä valmistauduin ratsastukseen. Mä menin Kreipillä ja hyvin meni. Eka me harjoteltii asetusta ja lopuksi vielä ravipuomeja mut laukattii siin samalla harjoituksella. No eipä muuta!

Moikkelis! 28.11.2006
No koulun jälkee oli ratsastuksen vuoro ja mä menin Kreipillä. Meni hyvin eikä kukaa tippunu! Noh... meil oli esteitä. Kreippi vähä vei mut kyl se oli KIVAA! Me mentii aika vaikeeta harjoitusta.




Orvokki :):) ♥♥♥ 5.12.2006
Koulun jälkee menin ratsastaa. :) Mä menin Orvokilla ja se oli maailman unelma! Se meni oikeesti ihanniinku pitikii ja se oli tosi söpö :) No me oltiin pääty-ympyrällä ja otettiin jalustimet pois. Sitte laitettii taas jalustimet. laukkaharjoitus oli sellasta, että ravia pätkä ja laukkaa pätkä jne. Oli TOOOSI kivaa!!! ♥

Moi!! 20.2.2007
Mä menin Kreipillä. 8/ se veti pukkeja laukoissa ja se on vähä sillee ÄÄH! Nii ärhäkkä ja sillee... No me mentii keskiympyrää, pituushalkaisijaa ja etuosakäännöksiä. Eips muuta. :)




 Moro taas! 13.3.2007
Lähin ratsastamaa ja menin Rebellä ja meillä oli esteitä. HYVIN MENI! :D:D xD Yks tippu Oonalta mahaplätsin! AUH! x( No meillä oli jumppasarja eli hyppy, hyppy, ja sit oli jumppasarja ja ristikko. Sit lopuks oli viel jumppasarja, ristikko ja sit viel pystysarja. Ei muuta sit ollukkaa!


(Haha, sit oli tää milloin Chiki ja Bella tulivat tallille. Mä sain sillon ihan väärän käsityksen ponien nimistä! :D)
Uudet hepat! jee! 20.3.07
Moro taas!:D Tänää oli koulussa pitkä päivä.. Mut sitte sen jälkee menin Rebellä koulua!:D♥♥ Muuten! Tallille on tullu... UUSIA HEVOSIA! Toinen on semmonen Oonan kokonen ja sen nimi on Chiki <3 Se on ruunikko ja gotlannin russponi:) Sitte toinen on Fabella, mut lempinimeltään Bella. Se on vaaleen ruskee ja vasta 1 vuotta! Muuten Chikin pitkä nimi on oikeesti Chikiitta. Se on 3 vuotta ja sitä aletaan kouluttelemaan! Minkäköhän lainen se on :D!

Joskus talutin Chikiä, kun kisaaja harjoitteli rataa. :3




Näitä löytyykin aika paljon, joten ajattelin postailla loput keskiviikkona. Huomenna menen käymään tallilla kuvaamassa kun Noora menee leikkitunnin ja muutenkin vähäsen katsomassa paikkoja. Huomenna tänne ilmaantuu siis ehkä kuvasatoa. Keskiviikon jälkeen blogi taukoilee 13.-20.6, koska olen siellä rippileirillä! :D

Loppuun vielä kuvanen noista uusista ratsastushousuista, mitkä tuli ostettua tänään ihan vaan Robbarista. Toiset housut piti saada ennen tuota leiriä, koska siellä niitä varmasti tarvitsee. Hyvän tuntuiset jalassa ja halvalla, joten oikein hyvä ostos tähän hätään. :3



 

4 kommenttia:

  1. Ei hitto repesin tolle Chikiitalle xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä! :D Mä kuulin kai vähäsen väärin ku joku kertoi kokonimet ja sit luulin et osaisin päätellä ne oikein. Fabella ja Chikiitta.. :'D

      Poista
  2. Siki<3 Onko tos yhes kuvas toi satula jotenki pieni sikille, vai hämääkö vatsa vain?:-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, en mä oikein tiiä, ehkä se vaan näyttää tosta kuvakulmasta. :D

      Poista