tiistai 22. lokakuuta 2013

Cassius

 Muuttopakkaamisen lomassa en ehtinyt aikaisemmin postailemaan, mutta menin siis Cassulla eilen koulutunnin. Siitä on nyt vain vähäsen kerrottavaa, koska mentiin ihan yksinkertainen tunti melkein kokonaan kolmikaarisella. Cassu oli hoidettaessa mukava, kuten aina ja kuolaimet piti saada äkkiä suuhun. Tunnilla tehtiin aluksi ympyröitä molempiin suunttin ja sitten siirryttiin kolmikaariselle. Meninkin jo silloin yhdellä tunnilla samoja tai ainakin melkein samoja tehtäviä muistaakseni. Ensin mentiin reitti käynnissä, sitten ravattiin vain keskimmäinen kaarre ja lopuksi ravattiin hetki kokoajan harjoitusravissa. Suoristuksissa oli tötteröt ja ekoilta piti sitten nostaa laukka sekä vikoilla siirtyä takaisin raviin.

 Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin kaikki samat jutut toiseen suuntaan. Cassu oli jälleen tosi mukava, mutta mä jotenkin sähläsin aika paljon ainakin aluksi. Kädet olivat kokoajan eri tasolla tai suuhun ei ollut tasaista tuntumaa vaan ohjat lörpsyivät välillä. Ruunan harjoitusravissa sai istua aika paljon ja kuvista huomaa myös, että mulla ei ollut oikein kantapäät alhaalla. Loppua kohden ehkä kuitenkin parani ja siis Cassu oli tosi hieno, mutta mä en niinkään. :p


Kuvista kiitos Tiialle!

 Vironmäellä on ensi lauantaina estevalmennukset, mihin mä olisin myös varmaan mennyt ellen olisi just sillon muuttamassa toiseen kämppään. Hevosia vapaana olisi ollut kai ainakin Santti, millä olisi ollut tosi kiva testata hyppäämistä! En nyt kuitenkaan mene kotiin ensi viikonlopuksi, mutta sitten marraskuun alussa menen ja silloin on tallilla vähän erikoisempaa toimintaa, niinkuin taisin jo aikasemmin sanoa. Siitä kuitenkin myöhemmin vähän lisää..

 Tässä vielä höpöttelen, että postaustoiveita otan vastaan enemmän kuin mielelläni ja koitan aina saada aikaiseksi postauksen kaikista ehdotuksista mitä toivotaan. Oon tässä koittanut miettiä itsekin jotain vähän muuta kuin tuntipostausta, kun niitä tulee nyt niin usein. Jotain videotakin oon väsäillyt, mikä ilmaantuu tänne varmaankin lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti