lauantai 26. lokakuuta 2013

You αrє wiŧh mє

Muuttokiireitä on nyt tässä varmaan koko viikonlopun, että tuskin ehdin mitään postailemaan. Tämän videon sain nyt valmiiksi ja sen kanssa oli taas ihan mukavasti ongelmia kuten aina.. Tekstit ja loppua kohden rytmitykset menevät vähän miten sattuu, mutta enempää en jaksanut elokuvatyökalun kanssa tapella enkä käynnistää konetta kokoajan uudelleen.. Joten, toivottavasti pidätte nyt tästä edes vähäsen. Kaikenlaista kritiikkiä ja muuta otan mielelläni vastaan! :p



Keskiviikkona menin suokkipoika Velillä, millä en ollut vielä koskaan mennytkään muuta kuin kerran vähäsen nuorisoklubissa. Meillä olikin esteitä ja kun en edes katsonut mikä tunti meillä olisi, niin sainkin kuulla vasta maneesissa estetunnista kun käskettiin laittamaan estejalustimet. Karsinassa Veli oli vähäsen sählä ja se oli ihan likainen, enkä saanut sitä kokonaan puhtaaksi joka paikasta. Varusteiden kohdalta onneksi kuitenkin sain lian pois ihan hyvin.

Ei ehditty tunnilla kauheesti hyppäämään, koska Talle järjesti vähän jotain omaa showtaan ja onnistui pudottamaankin ratsastajansa joten siinä meni jonkin aikaa. Alkuympyröiden jälkeen tultiin kuitenkin keltamustaa estettä ravissa ja sen jälkeen piti nostaa laukka. Tultiin sitä muutaman kerran molempiin suuntiin ja sain tultua hyvin joka kerta. Sitten tultiin ensin pelkästään kolmoissarja ja sitten sarja + keltamusta pari kertaa.

Johto-Puksa sukupostissa

Väiski ja Veli. Tyhmää kun ei mulla ollutkaan enempää kuvia Velistä.

Mittasuhteet päin puuta, mutta esteet olivat kuitenkin näin.

Kolmoissarjan väleihin tuli yksi laukka-askel ja pidempään väliin 4-5 askelta. Aluksi kolmoissarja sujui multa ihan hyvin ja sitten kun tulin sarjan jälkeen keltamustan, niin väliin tuli viisi askelta vähän ahtaasti. Seuraavalla kerralla päätin ratsastaa vähän eteen ja vaikka neljäs askel jäikin vielä vähän kauas esteestä, niin annoin Velille ohjaa, jotta se lähtisi kauempaa hyppyyn ja niinhän se hienosti lähtikin. Muuta ei sitten tultukaan ja tehtiin rennot loppuravit sekä -käynnit.

Veli tuntui oikein mukavalta suokkiputelta, mutta hirveesti en voi vielä sanoa kun ei ehditty kovin paljoa mitään tehdä. Ruuna jatkoikin seuraavalle tunnille, joten en hoitanut sitä pois. Eilisestä nuorisoklubista sen verran, että mentiin ilman satulaa ja toivoin Iitaa. Tammalla pääsinkin ja se oli tosi mukava! Aluksi vaan humputeltiin itsenäisesti kaikissa askellajeissa ja sitten otettiin pari viestikisaa, missä hevoset ihan innostuivat. Iitakin yhdessä vaiheessa jotain pomppi ja viskoi päätään, mutta sitten rauhotuttiin ja pelattiin peiliä yksi kierros. Lopuksi humputeltiin vielä vähäsen ja sitten vietiin hevoset talliin.

2 kommenttia: