sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Vähäsen kuulumisia

 Saatiinkin jo eilen melkein kaikki kamat järjesteltyä tänne uuteen kämppään ja mulle jäi ihan hyvin aikaa kirjoitella. Ajattelin nyt tässä postauksessa vaan höpötellä satunnaisia kuulumisia taas vaihteeksi ja julkaista pari kuvaa mm. viime tunnilta kun menin Velillä. Niistä kuvista kiitokset kuuluu jälleen Tiialle!

Eilen äiti ja iskä tulivat siis tänne auttamaan muuttamisessa ja vietiin kaikki kamat kämpästä toiseen kahdessa erässä. Matkaa tässä välillä on kai noin kaksi kilsaa ja tämä uusi kämppä on paljon lähempänä ratsastuskeskusta mitä se vanha. Nyt ei aina tarvitse polkea yhtä ärsyttävää ylämäkeä ylös kun tulee tallilta. Pitäähän se nyt polkea jos menee kouluun tai kauppaan, mutta se nyt ei niin haittaa. :p




Viikonloppu meni tosi nopeesti ja huomenna pitäisi sitten taas raahautua kouluun.. Illalla sitten tunnille! Ensi viikonlopuksi lähdenkin kotiin jo torstaina, joten klubi jää tältä viikolta välistä. Muuten ollaankin oltu siellä joka kerta. Ensi lauantai menee ihan kokonaan Vironmäellä missä osallistun yhteen juttuun yhden hevosen kanssa.. Ei ole varmaankaan kovin vaikea arvata kenestä hepasta on kyse. :3

Joulukuun 14.-15. päivinä keskuksella on seuran mestaruudet minne ajattelin osallistua sekä koulu- että estekisoihin. Mestaruudestahan en voi kisata, mutta muuten olisi kiva osallistua. Koulussa ajattelin helppo C luokkaa ja esteissä voisin osallistua 70 ja 80cm luokkiin, mutta sitä pitää katsoa sitten lähempänä. Eipä tässä nyt kai muuta erikoisempaa, tää nyt oli lähinnä tämmönen postaus mihin pistin nää kuvat viime tunnilta. Kertokaa, jos tämmöset on teidän mielestänne ihan turhiatylsiä ja voisin jättää nää kokonaan pois.



© Saara Leutola
Sain tänään tämmöisen kuvan Saaralta ja näitä vanhoja kuvia Vironmäeltä on niin kiva aina saada! Tää on kai joltain estetunnilta Kertun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti