torstai 7. helmikuuta 2013

Pesupaikkakuvailua

Ehdinkin mopokoulusta jäämään hyvin tallille katsomaan kaverin tuntia ja oman ryhmäni tuntia, johon en siis itse ehtinyt. Meen huomenna tunnille Annan ryhmään ja hän oli tänään mun paikalla. Heti kun olin saanut vähän enemmän vaatetta päälle niin suuntasin maneesille ja viheltelin vähäsen matkalla, jotta tulostani kuultaisiin. Videoin pokkarilla muutamat pätkät kaveristani kun hän meni Leolla esteitä. Näytti menevän ihan hyvn! :)



Kun eka tunti päättyi mentiin myöskin talliin parin kaverin kanssa. Ekaryhmäläiset hoitivat hevosiaan pois ja me kolmestaan päätettiin taluttaa muutama poni uudelle pesupaikalle. Mulla oli siskon järkkäri mukana ja kun ponit menivät kaikki todella hyvin seisomaan pesupaikkaan niin päätin kuvailla niitä. Kaikki muut on siis jo aikaisemmin käynytkin paikassa paitsi Mittu, Pikkis ja Rupiini. Niiden kanssa tarvitaan luultavasti sitten enemmän aikaa ja hiljaista etenemistä.
Käytettiin kaikki russit, Santti, Vonne, Leo sekä Kerttu ja kaikkihan tallusteli siitä vaan juuri niinkuin haluttiin. Sain kuvattuakin hyvin koska miltei kaikkien korvat sojottivat tarkkaavaisesti eteenpäin. Tietysti laatu ei mitään parasta sisätiloissa, mutta kuitenkin. :D


 Chikiä kiinnosti enemmänkin.. :3 Cupido oikealla.

 Bella ja Rebe

 Santti ja Raikki-mummo :)

Leo hikisenä ja Yvonne

Ja vielä Kerttuli


Timman karvakorvat ♥

Mentiinhän me sitten vielä toista tuntia katsomaan maneesiin ja mäkin pääsin omien ryhmäläisten ratsastusta katselemaan vähän tarkemmin, kun ei niitä ehdi paljoa katsella kun on itse tunnilla. :p
Esteitä oli niilläkin ja Anna meni Miksillä. Sanoi, että oli vähän tahmeahko mutta mun silmään niiden meno näytti ihan hyvältä! Vili ja Eppu näyttivät välillä tahmatassuilta ja näin vasta toisen kerran Epun kieltävän esteelle. :3 Kuitenkin yleisesti ottaen näytti menevän ihan hyvin kaikilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti