perjantai 26. huhtikuuta 2013

Raneilua

 Ratsastin tänään tokassa ryhmässä Annan paikalla, koska eilen olin suorittamas mopokortin käsittelykoetta. Pääsinkin siitä läpi, joten nyt alan varmaan kulkemaan skootterilla ainakin tunneille, koska muuten oikeastaan pääsenkin Annan kyydillä. :D

 Menin tänään kuitenkin Ranella ja tää on nyt aika tylsä postaus, koska ensinnäkin ei ollut tänään kuvaajaa ja toiseksi musta ja Ranesta ei ole yhtäkään kuvaa.. Ens viikolla päästään kuitenkin ehkä menemään vihdoin pihalla, jos vaan sää sallii!

 Olin sen verran aikaisin tallilla, että menin auttamaan alkeisryhmää laittamaan poneja kuntoon. Sitten menin harjaamaan Ranea ja pähkäilin siinä hetken, että hakisinko veden jalkojen pesuun mut päätin sit vaan harjata jalat ja aika hyvin ne lähtikin puhtaaksi. Ransu mussutti heiniään melkein koko harjauksen ajan, mut aina välillä tietysti piti lopsutella huuliaan mua kohti.. :p


Ainoo kuva tältä päivältä. :3


 Tunnilla meitä olikin vaan neljä ja perus perjantain kakkosista oli vain kaksi ihmistä. Haettiin aluksi vähän kauemmin hyvää ravia ja koitin Ranen kanssa mennä hitusen vauhdikkaampaa ravia kuin perusravi. Sitten mentiin tollasta kuviota kuin kuvassa, elikkäs M- ja H kirjaimista tehtiin täyskaarrot ja L-pääty mentiin lisätyssä ravissa - ainakin yritin mennä. Vähäsen mä aina taisin saada vauhdikkaampaa ravia esille, mut siihen se jäikin.

 Sitten tehtiin pysähdyksiä kirjaimiin suoraan ravista. Ne sujui ihan hyvin ja vaihdettiin niin, että jokaisessa kirjaimessa melkein käyntiin mut sitten takaisin raviin. Rane oli oikein mukava! Pidettiin välikäynnit ja sit siirryttiin kaikki C-päätyyn ympyrälle.

 Tehtii samaa laukkaharjoitusta kun mun oma ryhmä viime viikolla eli ensin laukattiin suljettu puoli, käveltiin keskikäyntiä avoin. Sitten joka neljäsosa laukkaa ja sitten sai satunnaisen pätkän laukata, mut heti laukasta pysähdys.


 Rane toimi edelleen aika mukavasti, vasempaan tosin onnistui selvästi paremmin. Kuitenkin, ei tullut sellaista laukka-ravi löllötystä oikeestaan yhtään. Sama laukkajuttu oli siis toiseen suuntaan kuten aina ja lopuksi ravattiin molempiin suuntiin kevyessä ravissa loppuravit + loppukäynnit. Mentiin kaartoo ja sitten talliin missä hoidin Ranen pois.

Menin odottelemaan kyytiä oleskeluhuoneeseen ku en tullut vielä tänää skootterilla koska satoi. Ehinkin siinä sitten kääriä ison laatikollisen pinteleitä ja tälläistä ennen ku iskä tuli hakemaan.  :3


Anna ratsastaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti