tiistai 9. syyskuuta 2014

~ We'll be light years away

Kun sain uuden koneen, tuli vastaan myös ihan uusi ja outo editointiohjelma, nimittäin PowerDirector. Sitä aloinkin tässä yksi päivä ihmettelemään ja sain tälläisen lyhyen videon aikaiseksi Iitasta. Alunperin mun piti vain kokeilla ohjelmaa vähän, mutta innostuin sitten editoimaan enemmän. Tässä tosin on edelleen sellaisia kohtia, mistä en oikein pidä, mutta taas jotkut kohdat onnistuivat. Sain etsiä jo niin kauan ohjelmasta kaikkea tarpeellista, että tämä ensimmäinen video sai nyt jäädä tälläiseksi. Paljon on vielä harjottelemista tossa ohjelmassa..

Kertokaa kuitenkin toki mitä tykkäsitte tästä ja onko teillä kokemuksia PowerDirectorista? Aloitan varmaan tässä joku päivä jo seuraavan videon tekemisen jos vain löydän biisin. Seuraavaksi kuitenkin tulossa postausta eilisestä tunnista, missä mentiin mahdollisilla kisahepoilla! Siitä kuitenkin lisää sitten myöhemmin..


Pari kuvaa mitä näpsin eilen kun tulin tallilta.

4 kommenttia:

  1. Alisaaa sun pitää näyttää toi video mulle koneella koska tää padi ei suostu näyttää sitä :(

    Ja kyllä mun piti kommentoida sun blogiin tän takia koska oot vielä koulussa enkä varmasti muista koko asiaa enää sitten ku oot tullu... :D

    VastaaPoista