tiistai 30. syyskuuta 2014

Videopostaus mestaruuksista

Eli nyt vihdoin tämä viimeinen postaus mestaruuksista, minkä lupasin. Tehtiin koko kisaviikonlopusta - mukaan lukien perjantaista - Tiian kanssa yhteinen videopostaus ja siitä tulikin ihan mukavan mittainen. Sen verran paljon häslinkiä on taas ollut viime päivinä, että nyt vasta sain postauksen julkaistua, mutta tässä tämä nyt on ja kertokaa toki mitä piditte! :)


Tähän loppuun vielä vähän viime viikon tunneista, mistä kummastakaan ei ole kuvia. Menin maanantaina Ristolla puomeja/esteitä ja ihan aluksi mentiin puolikkaita etuosakäännöksiä kulmissa. Risto liikkui paljon reippaammin mitä viimeeksi, mulla olikin nyt kannukset. Ruunalla alkoi aina välillä myös vähän keittämään ja se kasasi itseään vähän liikaakin, joskus se taas tuntui tosi hyvältä. Esteillä tuli välillä paljonkin pukkeja, mutta välillä kun vaan muistin katseen niin meni hyvin.

Keskiviikkona menin ensimmäistä kertaa suokkitammalla Iinalla ja nyt oonkin mennyt kaikilla tuntihevosilla keskukselta. Tehtiin taas väistöjä kulmissa sekä keskiympyrällä + kolmikaarista missä myös laukattiin. Iina oli tosi kivan tuntuinen! Kun ite sähläsin, ei sekään kulkenut mitenkään hyvin, mutta kun tein oikein niin Iinakin kulki rennosti ja myötäsi niskasta.

Tiia ja Iina syksyllä 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti