sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Puistoestekisat + Helmi!Viikonloppu meni taas hirveen nopeesti ja nyt oon takaisin Rautalammilla. No, eihän tässä enää olekaan kuin kolme viikkoa kun alkaa jo kesäloma! Mä oon jo ihan kesäfiiliksissä ja ootan niin innolla leiriä Vironmäellä! Eilen siellä menikin taas koko päivä, kun aamulla jo yhdeksän maissa olin paikan päällä ja siinä seitsemän aikoihin lähdin sitten ajelemaan takaisin kotiin.

 Tallilla en aluksi tehnyt mitään erikoista, hepat tuli sisälle ja kävin tottakai katsomassa pikkuista varsaa Timman luona kun ne olivat sisällä. Voi kun Helmi niin söpönä kurkisteli karsinasta. Sen piirto on kyllä niin jännä, tulee jostain kauempaa suvusta kun vanhemmilla ei kummallakaan ole mitään merkkejä. Myöhemmin käytiin sitten Nooran kanssa harjaamassa Mittua Pinjalle valmiiksi ja yhdessä vaiheessa vahdin Cupia + autoin Eeviä laittamaan varusteet.


Autettiin ekaan luokkaan lähtijät kyytiin ja suunnattiin sitten puistoon katsomaan missä siellä oltaisiin turvassa kuvaamassa. Samalla vahdittiin putoavia esteitä. Aikaa oli vielä jonkin verran, joten käytiin katsomassa uudistettua vesihautaa. Siellä onkin nyt hieno alashyppy veteen, jännää jos leirillä pääsee sitä hyppäämään! Ehdittiin myös kuvata hetki kun ne verkkasivat estekentällä, mutta mentiin sitten paikoille ja pian kisat alkoivatkin.

Kisat menivät kaikinpuolin hyvin, kukaan ei tippunut eikä muutenkaan tapahtunut mitään pahempaa häslinkiä. Mä nostin huimat yhden puomin, että aika rauhassa pääsin kuvaamaan. Mulla taitaa olla kaikista ratsukoista jotain kuvia, niitä voi tosiaan katsoa OrRan galleriasta. Kun kisat saatiin päätökseen niin purettiin Nooran kanssa lankoja pois jonka jälkeen mentiin talliin.

  Katso lisää kuvia TÄÄLTÄ!Hevoset päästettiin takaisin tarhaan ja aika pian sen jälkeen Timma ja Helmi päästettiin kentälle. Kolmen päivän ikäinen Helmi oli kai ekaa kertaa ulkona! Sillä riitti virtaa ja pikkuinen pomppi vähän joka suuntaan ja otti aina välillä laukkaspurtteja. Timma pysytteli tiiviisti lapsensa perässä eikä malttanut käydä edes piehtaroimaan vaikka se näytti kovasti haluavan. On se hyvä äiti! Helmistä sain vaikka kuinka monta kivaa kuvaa, eikä näitä vaan pysty karsimaan kun kuvauskohteena on noin ihana olento.


Numeroin kuvat, joten kommentoikaa toki mistä kuvasta/kuvista pidätte eniten!
  1. Timma & Herkuleksen Helmi
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
11.
 12.
 13.
 14.
 15.
 16.
 17.
 18.
 19.
 20.
 21.
 22.
 23.
 24.
 25.
 26.
 27.
 28.
 29.
 30.
 31.
 32.
 33.

Jopas tuli paljon kuvia tähän postaukseen. :D Mutta, nyt vielä loppukiri koulun suhteen ennen kesälomaa! En luultavasti ehdi postailemaan kovinkaan usein ennen lomaa, koska kohta alkaa koeviikko mihin pitäisi vamistautua sekä pitäisi myös aktiivisesti harjoitella helatorstain horse showta! Tässä on nyt kuitenkin kahdet kisat tulossa, että ainakin niistä koitan sitten postailla.

6 kommenttia:

 1. voiei mikä söpöläisyys tuo vauva! timmakin on kyllä älyttömän kaunis :3!

  VastaaPoista
 2. Jos sulla on musta ja Bellasta enemmän kuvia, viittitkö laittaa niitä mun säpöön? --> venlis01@gmail.com
  Mielellään noita OrRan gallerian kuviakin, kun ne ei jostain syystä suostu tallentumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei voin tässä jossain vaiheessa laitella kunhan kerkiin. :) Ei niitä varmaan montaa enempää olekaan mitä tuolla OrRan kansiossa on.

   Poista
 3. ui ihana pikku vaavi <3 :3 Pääsisimpä pian näkee!! <3

  VastaaPoista