torstai 18. joulukuuta 2014

Kuva tunnissa


Eilen meillä oli estetunti, minkä menin Iitalla ja nyt on sitten tämänkin vuoden viimeinen tunti ratsastettu! Kuvasin eilen pitkästä aikaa kuva tunnissa -postauksen, joten estetunnista on vielä tulossa tarkempaa analysointia vähän myöhemmin. Ihan joka tunnista en ottanut koulussa kuvia, ajat ovat noin aikoja ja joissakin kohdissa on kaksikin kuvaa.

8.00
 Söin siinä aamupalaa ja lähdin pyöräilemään ihanassa räntäsateessa kouluun. Oli jo vähällä etten lähtenyt kävelemään, mutta onneksi otin pyörän, koska ihan hyvin sillä vielä pysyi pystyssä.

9.00-10.00
 Yhdeksän aikoihin olin maantiedon tunnilla ja tämän kuvan otin kymmenen aikoihin bilsan tunnilta.

11.00
 Pääsin bilsan tunnilta ja odoteltiin hetki, että pahin jono menisi ruokalasta. Sitten vaan syömään, mutta mitään ihan lempiruokaa ei kyllä ollut tarjolla..

 12.00
 Seuraavaksi sitten yhteiskuntaoppia, mistä en ymmärrä oikein mitään. Tai ehkä jotain, mutta ei asiat jää yhtään päähän. Kai taloustiedon pitäisi kiinnostaa edes vähän, mutta kun en saa kiinnostusta heräämään millään..

13.00-14.00
 Kaksi tuntia yh:ta, minkä jälkeen oli vielä yksi matikka missä opiskelin ahkerasti, enkä ottanut mitään kuvia.. Ainakin melkein totta toi ensimmäinen. Ton kuvan valitsin ihan vaan siksi, koska musta henkilö kuvassa on aika random.

15.00
Ehdin kolmen aikoihin tallille, vaikka ensin hain hirveellä kiireellä kameran kämpältä + vaihdoin vaatteet ym. Menin syömään äkkiä maneesitupaan vähän evästä, kun oli sen verran nälkä mahtavan kouluaterian jälkeen.

 16.00
 Neljältä olin tunnilla ja sai valita menisikö satulalla vai ilman. Päätin ottaa satulan ja mennä ihan kunnolla, kun maanantaina menin sen yhden tunnin jo ilman satulaa. Tunnista kirjoitan tosiaan tarkemman postauksen tässä joku päivä, kun nyt on videotakin tulossa!

 17.00
 Olin kuvaamassa toista tuntia.

18.00
 Sitten olikin seuran pikkujoulut, mitkä alkoivat pienellä heppakerhon näytöksellä.

 19.00
 Jatkettiin pikkujouluja maneesituvassa ja siellä jaettiin seuran mestaruuspalkinnot. Sain junnujen koulusta ensimmäisen sekä esteistä toisen palkinnon! Esteistä en ajatellut saavani mitään pokaalia. Lopuksi oli vielä ITR:n kokous.

20.00
 Kahdeksan aikoihin lähdinkin sitten ajelemaan tallilta pois. Kesti ensin vähän aikaa, että sain kaiken jäätyneen lumen pois renkaista, että ne edes pyöri. Selvisin kuitenkin hyvin koko matkan.

21.00
Sitten vaan datailemaan. Siirsin kuvat koneelle, laitoin toiselta tunnilta ne tikulle ja söin nuudeleita, koska iski taas hirveä nälkä. Tähän lopetin kuvaamisen, että ehdin tehdä tämän postauksen ennen kun käyn nukkumaan. Myöhäänhän tässä meni, mutta onneksi ihan kohta on loma! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti