sunnuntai 11. elokuuta 2013

Rautalampi

 Seuraavaksi on sitten tulossa vain tälläinen höpöttelypostaus, mikä sisältää satunnaisia kuvia Rautalammilta! Ajattelin, että olisi vähän tyhmä tehdä vika päiväpostaus kun oon muuttanut ihan toiseen paikkaan. Tänne on nyt siis kotiuduttu ja asun kolmen muun kanssa. Mun oma huone täällä on nii-in paljon hienompi kuin kotona, mutta kotona on kuitenkin aina se paras huone. ;)

 Tulin tänne eilen ja sain jo kaikki tavarat purettua paikoilleen. Tilaa on onneksi niin paljon, ettei tarvinnut tunkea kamoja mihinkään. Sain laitettua tallijutut omaan kaappiin ja muutenkin tykkään kaikinpuolin huoneesta.Pakollinen tavara mukaan!Äiti halusi ostaa vähän kaikkea .. :D Kuvia laitoin tänne myös sen takia, että pääsee Anna ja kaverit katsomaan vähän tarkemmin paikkaa. Lähdin vielä tänään illemmalla polkemaan tallille, minne on tästä kämpältä noin kilsa. Näpsin matkalla satunnaisia kuvia vähän kaikesta ja tallilta otin vain tienvarrelta kaukaa tuollaisia yleiskuvia. Paikka vaikutti ihan hienolta ja näytti olevan kivoja esteitä nurmikolla siinä alueella, en sitten tiedä päästäänkö paljon niitä hyppäämään.

 Saadaan luultavasti tietää tuntiaikataulut huomenna ja tosiaan, toivoin nyt ainakin tähän ekaan jaksoon kaksi tuntia viikossa. Ilmottauduin sekaryhmään, missä pitäisi olla esteitä ja koulua vuoroviikoin. Jos sivuilla lukevat hevoset ovat nyt kaikki käytössä, niin onhan siellä sentään kuusi suomenhevostakin ja vain yksi puokki enemmän. Tallille menen ehkä ympäri vuoden jopolla jos vaan pystyy, sinne päin on helppo mennä pelkkää alamäkeä. :D


Lukiorakennus remontissa

 Koulua käyn ainakin tän ekan vuoden kirjastolla, koska toi lukiorakennus on remontissa. Paikka muuten on aika tutun oloinen, kun tää on niin pieni. Silti jännittää nyt aika paljon, koska huomenna olisi sitten herätys vähän ennen kahdeksaa ja kouluun..! En tunne täältä ketään, mutta onneksi kämppäkaverit ainakin ovat kaikki mukavia!


Joku noista ikkunoista on se mun huoneen, en oikeen tiedä mikä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti