sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tiput agilityradalla

Eilen koko päivä meni tallilla ja oli taas ihan mahtavaa! Meillä oli vähän halloween ohjelmaa, minkä Saara ja Minna olivat järjestäneet. Tultiin tallille kahdentoista aikoihin ja tehtiin ensin talli valmiiksi. Siivosin Mitun, Kertun ja Tarun karsinaa Nooran ja Jennin kanssa. Sitten me isot pidettiin pieni kokous ruokalassa, missä suunniteltiin ohjelma ja mitä kukakin tekisi. Mentiin sitten rakentamaan agilityrata ja porukkaa oli paikalla mukavan paljon! Kun rata oli valmis, niin lähdettiin kaikki talliin hoitamaan ja koristelemaan heppoja. Mulla oli siis mukana keltainen angry birds -puku, joten pistin Kertullekin keltaisen viltin minkä sain Pinjalta lainaan, sekä söpöjä keltaisia sulkia jouhiin. Puku olisi sopinut ehkä vähän paremmin johonkin vappuun, mutta ei se mitään! :D

Käytiin kaikki vuorotellen pesarissa pesemässä hevosten mutaiset jalat. Sulkien nipomisessa kiinni meinasi tulla jo vähän kiire ja äkkiä käärin vielä keltaiset pintelit etusiin. Sitten menin pukemaan itseni valmiiksi ja seuraavan kerran kun tulin keltainen puku päällä talliin, niin pari hevosta tuijottivat ihan ihmeissään. Mittu meinasi vähän pelätäkin vaikka kuljin vaan ohi, mutta Kerttu ei onneksi ollut moksiskaan. Muuten agilitysta ei olisi tullut varmaan mitään.

Joissain kuvissa taas aivan ihana laatu..

 Mentiin eka hevosten kanssa maneesiin ja meidän jälkeen tulivat sitten ponit. Hetki harjoiteltiin itsenäisesti kaikkia tehtäviä ja mun puvussa olikin paljon helpompi juosta mitä eka ajattelin. Radalla oli pujottelua, kavaletteja, puulava ja hapsurima ja harjottelussa pääsin menemään kaikki ihan hyvin. Mentiin sitten kaikki C-päätyyn ja lähdettiin radalle yksi kerrallaan. Arvostelussa katsottiin vain ja ainoastaan tyyliä.

Kun lähdettiin radalle niin me ei oltukaan enää angry birdsejä kun se oli kuulemma niin hankala sanoa, joten me oltiin sitten tiput. Pääsin menemään radan tosi hyvin muuten, mutta vähän jäi ärsyttämään kun radalla Kerttu ei enää halunnutkaan yhtään kulkea puulavan yli. Hetki kierreltiin siinä sen ympärillä, mutta ei sitten päästy menemään sitä ja jätettiin se välistä. Muuten päästin jyrkkä labyrintti, hapsurima ja kaikki sellaiset tosi hienosti! Saara ja Leo olivat batmanneja, Minna ja Rane supermiehiä, Jenni ja Vili kurpitsoja, Noora ja Eppu smurffeja ja Pinja ja Timma olivat jotain pelottavia. :D


 Kun kaikki oltiin menty niin mentiin koulukentälle kuvauksiin. Niitä kuvia pistän myös tänne heti kun saan niitä. Sitten vietiin hepat talliin ja otin Kertulta huovan + pintelit pois. Mentiin katsomaan ponien radat ja ylivoimaisesti entien naurua herättivät Emma ja Rebe, jotka olivat kokkeja. He saivatkin sitten parhaasta radasta palkinnon ja hevosista sai Jenni ja Vili. Minna ja Saara saivat parhaat pukupalkinnot! Kuvattiin myös poneja koulukentällä ja sitten hoidettiin kaikki hepat sekä talli tyhjäksi tavaroista. 

Loppuillaksi majottauduttiin ruokalaan syömään ja oltiin maneesissa, sekä pihalla. Kun kaikki kiersivät kysymysrataa tallipihalla, niin pelottelut onnistuivat ylivoimaisesti parhaiten maneesin rasteilla. Kysymysten vastauksista annettiin sitten palkinnot ruokalassa ja lopuksi pidettiin vielä siellä ohjelmaa. Osa porukasta lähti jo vähän aikasemmin, mutta me siivottiin ruokala ja lähdettiin kotiin vasta siinä vähän yli kymmeneltä. Tää blogin ulkoasu on muuten nyt ihan liian kesäinen, joten pitää taas vaihtaa tässä kohtapuoliin.

4 kommenttia:

  1. Voi ei, ihan mielettömän ihana puku! :D Tosi hyvä postaus, sopivasti tekstiä ja kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Eikää vähä ihana toi teidän puku :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :D Onneks sain Pinjalta vielä ton keltasen viltin lainaan! ;)

      Poista