perjantai 7. maaliskuuta 2014

Leirimuistoja

Löysin pari päivää sitten koneen kätköistä kuvia Vironmäeltä, mitä en ollut nähnyt pitkään aikaan ja mitä etsinkin yhdessä vaiheessa. Muistin, että meillä olisi jotain kuvia vielä koneella siitä ajasta kun Cupi oli vaavi ja niinhän näitä olikin, nimittäin kesäleiriltä 2008! Oli kiva löytää myös Prinssistä hyvä kuva, koska ponista mulla ei ole paljoakaan kuvia. Tässä siis vähäsen leirimuistoja kolmelta peräkkäiseltä kesäleiriltä, kirjoituksia sekä kuvia on jokaiselta. Suurinta osaa kuvista en ole julkaissut täällä ennen. Kaikista tässä esiintyvistä hevosista pitäisi löytyä lisää tietoa Vironmäen hevosia- sivulta. Nyt tekee mieli jo päästä leirille kun tätä kirjoitti, mutta eihän siihen ole enää kuin 114 päivää.. :D


Kesäleiri 6.-11.7.2008

Maanantai
Rane - koulua
Rupsu - koulua

"Rane kompuroi ja mä tipuin. Muuten oli TOSI kivaa. Rupsusta mä en pitäny! :( Se vei ja mongerteli..."

Topi

Rane

Rupiini

Prinssi

vauva-Cupi :3


Tiistai
Leo - puomeja
Oona - peltoesteitä

" Leo oli ihana puomitunnilla. Oona oli ihan OK, koska se vei peltoesteil.. :/"

Keskiviikko
Kerttu - esteitä
Mittu - maasto

" Kertun kaa esteillä oli IHANAAAAA!!!♥ Mitulla oli kans tosi tosi TOSI kivaa olla maastossa! xD"


Into


Torstai
Kerttu - ilman satulaa koulua
Kerttu - Ilman satulaa puuha

Perjantai
Kerttu - leirikisat

" Kerttu oli ihana ilman satulaa koulutunnilla ja puuhassa myös. Leirikisoissa olin tokavika, mut oli kivaa! Oli myös leirikaste... xP"
 
 

Kesäleiri 28.6-3.7.2009

"Sunnuntaina koulutunnin menin Oonalla. Oona oli raveissa laiskahko mut sitte laukoissa se jopa yritti vähä ryöstää :O Mentiin pääty-ympyröitä. Sitten maanantaina menin Kertulla koulua ja se oli ihan lankku eikä siis taipunu yhtää.. :( Mentiin loivia kiemurauria ja laukattii lävistäjää. Toisella tunnilla menin Vimpulalla puomeja. Se oli kiva. :) Vähän kompuroi jollain kavaleteilla mut ei muuta."
 
"Tiistaina ekana meillä oli esteitä mitkä menin Chikillä ja se oli LAISKA! Mut sit ku sen sai hyppää ni se hyppäs tosi kivasti! Seuraavaksi menin Impalalla koulua ilman satulaa. Impala oli.. arvata saattaa: laiska xD Mentii sulkutaivutuksia ja Impala vaa jyräs.. :/  Keskiviikkona ekana Kertulla peltoesteitä ja se oli IHANA!♥:D Iiihan pikkusen yritti viedä. Ei kieltäny ollenkaa! :)  Toinen tunti oli Oonalla maasto ja seki meni kivasti. :) Ravas kovaa ja laukkas hyvin. Metsässä oli kamalasti paarmoja.. :("

Muistan kun tulin leirille ajoissa ja kun odottelin muita, niin menin ottamaan Chikistä tän kuvan.

Mä jotenkin muistan, että tää tunti ois ollu kiva mut ei se sitten näköjään ollut kirjotuksen perusteella.


"Sitte torstaina menin Intolla puuhatunnin ilman satulaa. Se oli mukava ja liikku hyvin! :) Meillä oli kisa ja eka meidän joukkue voitti, sitte toisten. :) Toinen tunti oli maastoesteitä Oonalla. Oona oli ihan sika kiva! Mut ei kivempi ku Kerttu! xD Yritti viedä mut hyppäs hyvin. Perjantaina menin Kertulla leirikisat. Se meni TOSII hyvin! Olin 5/9. Kerttu on ihana"

"Leirillä oli kivaa! Siinä väliajoilla hoitelin Orvokkii, luin lehtiä yms. Ruoka oli tosi hyvää! Meil oli kans leirikaste. Siin piti mm. tunnustella kaikkee ja arvata mitä ne oli. Sitte piti kulkee kädet sidottuina tukilla parin kaa ja ottaa suulla leipä vedestä. Sen jälkeen piti ettiä nenällä sokeripala puruista.. yök. D: Leirin lopuks sanoin Orvokille heipat! Kiva muuten ku Orvokki on syntyny 4.7.79 ja mä oon syntyny 4.7.97 ♥ Huomenna mulla on synttärit ja nii on Orvokillaki :)"
 
 
Kesäleiri 4.-9.7.2010
 
 Pikkis & Rane

 Vilma

"Leirillä ilmat sattu olee just ihan sika kuumat koko viikoks.. Jotai lähellä 30 astetta! D: Mutta, sen takii meil oliki ihan omii aikoi. :D Herättii monena aamuna klo. 4.00! Ratsastukset oli 5-6 ja 6-7, ku ei ollu paarmoja. Sitte tokat tunnit oli 10-11 ja 11-12. Sillon oli jo enemmän paarmoi, ja hevosten keskittyminen oli välil aika nollilla.. :3. No, sit välil ratsastettii seuraavan päivän yks tunti iltamyöhällä. Puunattii heppoja vielä klo. 23.00 aikaa. xD Mut oli ihan sika kivaa ja mun leirihoitsu oli.. tattadaa, Orvokki tietysti! ♥"

"Maanantaina menin Vekalla koulua ja Leolla koulua. Veka oli vähäsen laiska, eikä taipunu! Mä en saa sitä ikinä taipumaa yhtää.. >:( Mentii kiemurauria ja laukattii I:stä pääty-ympyröit. Sitte Leo oli ihan mukava. Sil tunnil oli vaa niit paarmoi, et välil ei jaksanu keskittyy. Tehtii etuosakäännöksii. Tiistaina menin Vimpulalla puomi/estetunnin ja Bellalla ilman satulaa koulua. Vimpula oli kiva. Kunhan sai vauhtii ni kyl se siit. :) Lopuks hypättii ilman käsii esteitä. :D Bellaa kusas kans paarmat ja kenttä pölys hirveesti, mut poni oli kyl kiva. Tehtii volttei ja laukattii keskiympyrällä."

 Muistan kun pestiin Mittu yksi päivä ja neidistä oli niin hirveää olla takapihalla yksin.

 Tän tunnin muistan tosi hyvin. Laukat menivät vähän niin ja näin kun Bella vaan viskeli päätään ja mä pompin siellä selässä paljon, mutta muuten tunti meni kivasti. :D

 Miks & Cupi 2 v.


 "Keskiviikkona mentiin kolme tuntia. Menin maastoesteitä ja maaston Intolla, sitte ilman satulaa koulua Impalalla. Maastoesteillä Into oli tosi mukava! Vauhtii vaa piti vähä lisätä mut hyvin meni. Sitte taas maastoesteillä Into oli IIHANA!♥ Laukkas reippaasti ja hyppäs tosi hyvin. :) Impalalla ku menin kolmannen tunnin ni seuraavana päivänä ei menty ku yks. Mentii sulku- ja avotaivutuksii. Koottii laukkaa. :)"

"Torstaina menin Oonalla peltoesteitä ja se oli tosi kiva. :) Liikuttii kokoaja ettei paarmat syöny. Meni reippaasti! Perjantaina menin leirikisat Leolla! Leo oli IIIIHANA!♥ Olin kolmas ajalla 1.20 ja virheitä 0 ku oli siis estekisat. Muuten, yhes vaihees leirii oli KAUHEE ukkonen, mut ei se sit onneks kestänykkää kauaa."

 Topi & Chiki

10 kommenttia: