lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hyppelyä Iitalla

Torstain estetunnista en nyt kirjoita niin paljoa, koska jokainen tehtäväkin näkyy videolla. Hyppäsin siis taas Iitalla ja tunnilla ei ollut mitään erityistä aihetta tälläkertaa. Ensin keltamusta este oli puomeina ja tultiin niitä pari kertaa ravissa. Ensin vain humputtelin niistä yli ja annoin Iitan kulkea aika pitkänä, ennen kun aloin oikeesti ratsastamaan ja otin tamman puolipidätteillä vähän ryhdikkäämmäksi. Hypättiin ensiksi sinivalkoinen ristikko jolta jatkettiin C-päädyn esteille, ensin mentiin vain eka este ja toisella kerralla molemmat. Koko tunnin ajan mun piti keskittyä tosi paljon siihen, että saisin sisäpohkeen läpi kaarteissa. En tosin oikein saanut sitä kunnolla läpi missään vaiheessa.



Seuraavaksi hypättiin valkomusta, jolta kaarrettiin oikealle ja tultiin keltamusta okseri. Käänsin vähän turhan nopeesti oikeelle valkomustalta, muuten meni ihan hyvin. Lopuksi tultiin rata kaksi kertaa, toisella kerralla esteitä nostettiin vähän korkeammiksi. Merkitsin radan esteet tuohon ylös mistä sen voi katsoa. Ensin vähän heittäydyin hyppyihin liikaa ja huomasin itsekin, miten paljon paremmalta hyppy tuntui kun maltoin odottaa tarpeeksi. Korkeammalla radalla sain tulla vielä kaksi vikaa uudelleen, kun ensin käänsin taas liian kiireesti mustavalkoiselta ja siltä tulikin puomi alas. Vikalla kerralla jatkoin mustavalkoiselta kunnolla suoraan ennen käännöstä ja onnistuikin paljon paremmin. 

Välillä kun en ihan kunnolla ohjannut, että oltiin menossa esteestä ohi, niin tamma ajatteli, että este pitäisi hypätä ja meille tulikin välillä vähän kiemurtelua. Yleisesti tunti oli kuitenkin tosi kiva ja Iita liikkui mukavan reippaasti! Nyt olen kuitenkin kotona ja huomisesta saatetaan tehdä jonkinlainen yhteispostaus Nooran kanssa, mutta saa nyt nähdä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti