lauantai 21. syyskuuta 2013

Kouluvalmennukset Vironmäellä

 Mikäs sen parempi tapa viettää viikonloppu kuin lähteä Rautalammilta kotiin ja olla koko lauantai Vironmäellä? En mä tänäänkään tehnyt siellä mitään sen erikoisempaa kuin vähäsen taluttelin Kerttua ja toimin kuvaajana, mutta silti oli ihan parasta enkä olisi jättänyt välistä helpolla! Kuvattiin Nooran kanssa myös toinen yhteinen videopostaus, minkä saatte mahdollisesti huomenna. Tulin tallille Nooran kyydillä kun olin niillä yötä ja oltiinkin ensimmäisten joukossa vaikka ajattelin, että kaikki olisivat siellä jo.

 Noora oli ilmottautunut siis Emmi Kivelän kouluvalmennukseen Epulla ja mentiin siivoomaan ensin ruunan karsina. Seuraavaksi siivottiin Mitunkin karsina, koska tammalla ei ole tällä hetkellä hoitajaa. Sitten Noora kävi laittamassa karsinoihin lisää kuiviketta kun mä jäin vaan jutustelemaan käytävälle. Yhdentoista aikoihin otettiin hevoset sisälle ja ne näytti menevän hyvin ilman mitään erikoisempia sekamelskoja omiin karsinoihinsa.

Taru & Chiki


Chiki

Rupiini

Leo

Pallo-Eppu .. :p

Kerttu ♥



Rane kera lörppähuulensa :D

Yvonne

Pike


 Harjattiin Eppu ensin kunnolla. Menin sitten moikkailemaan pitkästä aikaa Kerttua ja päätettiinkin mennä taluttelemaan tammaa kun oli aikaa. Minna meni juoksuttamaan Mittua estekentälle, joten mentiin puistoon taluttelemaan parin muun kanssa. Mentiin kukkuloita ja silta. Sitten vein Kertun tulvivaan vesihautaan silleen hienosti, että itse menin aidan toisella puolella puskassa. Mulla oli kaksi syytä miksi en lähtenyt Kertun kanssa veteen, nimittäin koska tamma alkaa perinteisesti polskimaan innokkaasti vedessä, että olisin kastunut kokonaan ja mun tallin kumpparissa oli myös reikä. :D

 Siellähän tamma innokkaasti polskutteli hyvän aikaa ja tulin myöhemmin vielä uudestaan. Sama polskuttelu jatkui ja sitten mentiin estekentälle. Taluttelin Kerttua siinä hetkisen ennen kun vietiin se takaisin talliin. Mitun kanssa tuli kentällä vähäsen hankaluuksia kun neiti jäi sinne yksin, mutta siitä se onneksi rauhoittui jonkin verran.

 Kerttu edustaa. :p



tirppa

Hieno tamma ♥


Mittu

Bellahan se siellä :3


Cupi

Cupi & Bella


Hihi, on se polskuttelu niin hauskaa. :D


Mikään näistä poseerausyrityksistä ei ollut mun mieleen, mutta pakko tänne oli joku tunkea. :p



Söpö Kerttu :3



 Ostin muuten yhdessä vaiheessa pari seuravaatetta, sellaisen hauskan pipon ja kolitsin. Pipon sain jo päähän ja sellaisia sinisiä smurffipipoja oli sitten melkein kaikkien päässä. Mutta, otettiin Eppu pesariin, koska siistin sen vuohiskarvat. Ruuna käyttäytyi aika nätisti, välillä vähän nosteli jalkojaan ja piiskasi mua hännällä. Laitettiin se takaisin karsinaan ja käytiin välissä katsomassa vähän valmennuksia. Jossain välissä syötiinkin ja sitten halusin taas mennä maneesiin katsomaan miten Taru menee. Hyvinhän se meni ja näytti yrittävän parhaansa jos ei oikein ymmärtänyt mitä piti tehdä.

 Lupauduin kuvaamaan Saaraa ja Minnaa, joten pysyttelin edelleen maneesissa. Välissä kävin tallissa kun Noota laittoi Epulle pintelit. Tulin hetkeksi myös ulos maneesista kun ne tulivat pihalle nousemaan kyytiin ja kävelivät sitten koulukentälle. Noora oli vikassa valkussa missä myös Eevi meni Yvonnen kanssa sekä Santtikin oli mukana. Nooran mielestä valmennus meni hyvin ja Eppu oli oikein mukava, mutta täältä voitte sitten lukea lisää jossain vaiheessa.




Taru

Timma

Miks

Eppu

Yvonne halusi tulla vähän tutkiskelemaan katsomoa loppukäynneissä. :3

 Vikan valmennuksen jälkeen valmentaja lähti ja ne saivat itsenäisesti kävellä loppukäynnit. Kun ryhmä oli mennyt talliin niin me otettiin maneesissa vähäsen kuvasia kun kaikilla oli samanlaiset smurffipipotkin.. Sitten juteltiin oleskeluhuoneessa ja kyyti tuli hakemaan siinä jossain kuuden aikoihin.

 Se olisi sitten seuraavaksi kolme viikkoa Rautalammilla, mutta sen jälkeen onkin syysloma ja heti lauantaina pitäisi olla estekisat tallilla! Varasin myös jo syyslomaviikon perjantaille paikan, joten ainakin kerran pääsen ratsastamaan Vironmäelle silloin. Sitä odotellessa! :D

2 kommenttia: