tiistai 10. syyskuuta 2013

myweek 2.-8.9.13

 Noniin, sainpas taas vihdoinkin ladattua tämänkin videon, mikä mun piti siis julkaista jo eilen. Latausvaiheessa tuli jälleen ongelmia, mutta tässäpä tämä nyt olisi, eli viime viikon myweek video!
Eilisestä tunnista kuvia julkaisen taas myöhemmin, mutta menin siis Artulla koulua. Sain ruunan heräämään taas vasta laukoissa ja ärsytti ihan hirveesti, kun jos mentiin vähän aikaa reippaasti tahdissa niin sit jäin vaan humputtelemaan ja kohta vauhti oli taas ihan liian hidas. Mentiin mm. vuorotellen neliöllä ja pääty-ympyrällä, sekä kolmikaarista. Viimeinen kaarre piti laukata myöhemmin ja sitä päästiin menemään välillä tosi hyvin!

Sitten nuorisoklubista vielä sen verran, että viime torstaina oli siis ensimmäinen kokoontuminen tallilla ja päätettiin toimintasuunnitelma oikeestaan kokonaan itse. Mukana on mm. irtohypytystä, juoksuttamista, seurakisojen järjestämistä, leikkitunteja ja hiihtoratsastusta. Ensi torstaina meillä on heppajalkkista, mutta siitä en varmaan saa mitään materiaalia tänne..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti