maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen tapahtumat

 Lauantaina tulikin vähän äkkilähtö Vironmäelle, koska päätettiin sittenkin mennä katsomaan serkun kanssa estevalkkuja. Hän ei ollutkaan nähnyt muuta kuin joskus monta vuotta sitten vähän estekisoja, joten oli ihan jännää mennä katsomaan. Nappasin tietenkin myös kameran mukaan ja päivältä tulikin ihan mukava kuvasato. Ehdittiin tosin kuvaamaan kokonaan vain eka ryhmä missä Anna meni Miksillä, koska sen jälkeen piti lähteä Orimattilaan kauppaan. Ekasta ryhmästä on siis eniten kuvia ja muutama myös toisesta. Mitä me ehdittiin nähdä, niin muuten valkut sujuivat ihan hyvin mutta kaksi putoamista tuli sekä joitakin kieltoja. Oli tosi lämmin ja ulkona oli niin kiva kuvata!

 Tallin hepoista ekassa ryhmässä oli Yvonne, Mittu, Rane ja Miks joiden lisäksi sain vähän kuvia Vilistä sekä Rupiinista jotka olivat toisessa ryhmässä. Annalla meni Miksin kanssa hyvin varsinkin sitten kun poni heräsi kunnolla ja liikkui reippaasti eteenpäin. Teki kyllä niin mieli päästä itsekin sinne hyppimään. 


 Sitten eilen menin pitkästä aikaa Annan kanssa liikuttamaan vähän Juhoria. Siitä onkin aikaa kun olen viimeeksi ruunalla mennyt, viime kesänähän menin vain Vinsterillä. Anna liikutti jälleen puokin ja mä menin rennosti mukana kentällä. En laittanut edes satulaa ja kävelin tosi pitkät alkukäynnit. Niiden jälkeen tein ympyröitä, kolmikaarista ja pysähdyksiä. Juhori oli oikein kiltti, välillä vähän piti toisessa päädyssä steppailla mutta se jäikin siihen. Kun Anna oli toisella pääty-ympyrällä laukkaamassa, tein toisella vähän pohkeenväistöä ja ne sujuivatkin tosi hyvin! Otin myös muutamia ravipätkiä joiden jälkeen sitten siirryin loppukäynteihin. Vaihdettiin vielä hepat Annan kanssa kun kokeilin Tomppaa ja tein sillä sitten loppuravit.

 Ihan kohta sitten taas lähden kohti Rautalampea ja menen sinne näin ajoissa, että ehditään vielä illalla valmennustunnille. Tällä kertaa siellä onkin vuorossa taas esteet, toivottavasti pääsisi kohta puoliin menemään ulkona kun ainakin nyt on ollut niin ihanan lämpimät ilmatkin.

Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat vanhempia, kaksi vikaa eiliseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti