tiistai 10. joulukuuta 2013

Luukku 10 - Kahdesta tunnistaTässä luukussa kerron lyhyesti kahdesta viimeisimmästä tunnista. Tää taitaakin olla ainoo luukku mihin tulee tämmönen peruspostaus, tai sitten teen vielä toisen ensi viikolla, en tiiä vielä. Tämän päivän tunnista ei ole kuvia, mutta viime tunnista on ja sen menin Remiralla, millä en ollutkaan vielä koskaan ratsastanut!

9.12.
Tänään menin siis Cassulla esteitä ja ruuna oli ihan hölmö tunnilla. Kun laukattiin R:ään aina ympyrä, missä oli puomi, niin Cassupa päätti kerran loikata puomin yli kuin se olisi joku 80cm okseri. Muutenkin toisessa päädyssä piti aina välillä oikein viskellä päätään ja loikkia jotenkin ihmeellisesti. Sitten mun osalta ei sujunu hirveen hyvin aina kun Cassu päätti käyttäytyä. Kun tultiin ravilähestymisellä pientä pystyä minkä edessä oli puomi, niin en oikein onnistunut istumaan siinä milläkään kertaa. Lopuksi tultiin kuitenkin pari kertaa rata: ravilla pystylle, ristikko, puomin yli ja keltamusta pysty, ja se sujui ihan hyvin, varsinkin vikalla kerralla. Cassulla oli taas niin hauskaa tänään.. :D4.12
Viime tunnin menin siis Remiralla, kun tamma on päässyt taas käyttöön! Meillä oli koulutunti ja harjoiteltiin taas vähän kisajuttuja. Ensin mentiin pidempään ympyröitä ja Remira tuntui tosi mukavalta. Sitten piti tulla harjoitusravilla C-päätyyn, kävellä kulma ja nostaa taas ravi C:stä. Sain tehtyä kivoja siirtymisiä ja tultiin sitten samaa niin, että käynnistä piti nostaa laukka niin, miten radassakin sitten on. Remira jännittyi hirveesti kun siirryttiin laukkatehtävään ja se yritti ensin puskea tosi paljon lapa edellä sen käyntikulman. Onneksi sain sen pikkuhiljaa vähän rentoutumaan. Saatiin Tiinalta aina arvostelut suorituksesta, että mitä varmaankin lukisi pöytäkirjassa.

Remira nosti laukan kivasti ja sen laukassa oli myös mukava istua. Toiseen suuntaan tehtiin samaa heti laukannostoilla ja sain onnistumaan tähän suuntaan paljon paremmin. Remira toimi tosi kivasti ja viimeiseksi meidän piti vielä tehdä askeleen pidennyksiä pitkillä sivuilla. Sekin sujui hyvin ja muutenkin tykkäsin tunnista paljon! Remiralla olisi kiva koittaa mennä joku toinenkin koulutunti.


Kymmenenteen luukkuun pääsi tallikoira Pike!

2 kommenttia: