tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku 3 - Kuva tunnissa


Kolmannessa luukussa on kuva tunnissa -postaus eiliseltä. Tälläistä en olekaan vielä tehnyt kertaakaan blogissa ja tätä oli ihan kiva kuvailla! En saanut ratsastuksesta mitään materiaalia, mutta enhän muutenkaan ole oikeastaan ratsastamassa tasan aikoihin. Kuvasin siis joka tunti siinä tasan maissa, mutta joustavasti joten ajat on noin aikoja + joihinkin kohtiin halusin laittaa useamman kuvan.


 klo. 7:10
 Herätys soi siinä kymmentä yli, mutta vasta näihin aikoihin nousin ylös.


klo. 8:10

 Lähdin ajelemaan pyörällä kirjastolle. Tosin, se ei aluksi onnistunut yhtään mutta onneksi isommalla tiellä oli ihan hyvä polkea edelleen. Täällä on jo aika paljon lunta, ihan hassua kun oon tottunut sellaiseen, että ehkä sitten joskus tammikuussa vasta tulee kunnolla lunta. :p


klo. 9:10
Ekana mulla oli enkkua kaksi tuntia ja oli aika rentoo, varsinkin kun mulla ei ole vielä enkun kirjaa.. :p


klo. 10:10
Oltiin näihin aikoihin välkällä ja sitten oli vielä fysiikkaa ennen ruokailua.


klo. 11:10
Menin syömään, laatukuva..


klo. 12:10
Ruuan jälkeen oli kaksi tuntia yhteiskuntaoppia..


klo. 13:10
Lopuksi oli kaksi tuntia kuvista, jes!


klo. 14:10
Tollaisesta savikökkeröstä piti tehdä oma kuva, mikä sai olla ihan millanen vaan. Koitin sitten tehdä kissaa, mutta se jäi vielä ihan kesken eikä se varmaan oikein onnistukaan.


klo. 15:15
Olin näihin aikoihin kämpällä, vaihdoin vaan nopeesti ratsastusvaatteet ja kiiruhdin samantien tallille.


klo.15:55
Meninkin pitkästä aikaa Lillillä! Se oli pysynyt tosi puhtaana, joten onneksi mulle ei tullut kiire vaikka olin tallilla vähän myöhässä. Käärin tammalle pintelit takasiin ja laitoin etusiin suojat, se käyttäytyi tosi nätisti koko hoitamisen ajan.


klo. 17:10

Tunnin jälkeen harjasin Lillin, vein varusteet paikoilleen ja käärin pintelit. Tunnilla mentiin aluksi pituushalkaisijaa ja myöhemmin sille piti tehdä pysähdys + tervehdys. Lilli koitti välillä hiippailla eteenpäin kun tervehdin. Lopputunti mentiin puolikkaalla maneesilla mikä oli kuulemma oikean kokoinen lyhyt kisarata ja tehtiin sillä loivia kiemurauria. Se oli kauheen vaikeeta kun alue oli niin pieni, joten mulla käännökset loiville myöhästyivät välillä. Tehtiin sitä toiselle sivulle ja laukattiin toinen sivu. Lilli innostui hirveesti laukasta ja välillä se ei tahtonut yhtään kuunnella mun apuja loivilla. Vasempaan kierrokseen meni paljon paremmin! Lilli oli niin erilainen kuin kesällä, se liikkui tosi kivasti eteenpäin. :D


klo. 18:10
Olin takaisin kämpällä ja söin eilen tekemää kanasalaattia + tein glögiä, nam.


klo. 19:10
Olin koneella kuten melkein aina iltaisin ja lueskelin vaan facen etusivua sekä blogeja. Ilmottauduin muuten eilen Vironmäelle viidennelle esteleirille, minne mennään Nooran, Katjan, Ellenin ja Mian kanssa. Siitä tulee niin kivaa, kun nyt en pääse edes niin usein Vironmäelle! Nyt itsenäisyyspäivänä meen sinne taas irtotunnille mikä taitaa olla estetunti.


klo. 20:10
Päädyin lueskelemaan tota suomenhevonen -kirjaa minkä lainasin yksi päivä kirjastosta. Piti olla tietokirja mistä tehdään joku kirjoitelma äikässä ja teen sitten tosta. En tosin lukenut kovin kauaa, lähinnä selailin vaan.


klo. 21:10
Latasin jo kännykästä kuvat koneelle ja aloin tekemään tätä postausta.


klo. 22:10
Päivittelin kännykkää ja siinä menikin paljon kauemmin mitä ajattelin ensin.. Katsoin myös huomisen tunnit ja laskeskelin mihin aikoihin laitan herätyksen.

Kolmannesta luukusta paljastuu pieni kuva kun menen Vilillä hiihtoratsastuksessa viime talvena.

4 kommenttia: