perjantai 13. joulukuuta 2013

Luukku 13 - 10 parasta otosta



Ensin tähän luukkuun piti tulla video keskiviikolta, mutta lataus ei onnistunut, joten se ilmestyy huomiseen luukkuun! Kokosin siis 10 kuvaa, mistä tykkään kaikista eniten ja ne eivät nyt ole paremmuusjärjestyksessä, koska kun koitin sellaista tehdä niin huomasin, että se olisi ollut ihan mahdotonta. En osaa yhtään järjestellä näitä, että mistä tykkään eniten, mistä toiseksi jne. Tässä on kuitenkin muutama kuva, mistä pidän vähän enemmän kun jostain toisista, niin ne ovat nyt ylimpänä. Numeroin kuvat, että kommentoi toki mistä pidit itse eniten!

Huomenna onkin sitten koulukisat ja sunnuntaina este. Pääsin kaikkiin luokkiin Iitalla! Kisoista tulossa sitten jonkinlaista postausta tännekin sitten alkuviikosta.

1.
Taru on hieno ja kuvassa on kiva tunnelma. Vielä kun Chiki olisi korvat hörössä niin kuva olisi vielä ihanampi. :3

2.
Hauska kuva kun kaikki on vauhdissa ja Eppu vielä hienosti korvat tötteröllä tossa edessä.

3.
Tämän taas tungen tänne joukkoon, koska tykkään tästä vaan niin paljon!

4.
Epulla on niin söpö ilme!

5.
Nemo poseeraa oikein kunnolla ja väritkin menevät sopivasti niin, ettei katin turkki sekoitu taivaaseen.

6.
Katti katsoo söpösti kameraan, tausta on kiva ja myös noi varvut tossa edessä.

7.
Tämäkin mahtuu taas joukkoon, Edi on hieno ja kuvassa on kiva tunnelma.

8.
Jälleen kerran Nemo, se kun tykkää kovasti poseerata joka paikassa. Tää on kiva, kun taustalla ei ole mitään ylimääräistä.

9.
Jälleen yksi kuva Metsäpirtistä, siellä vaan tuli otettua niin kivoja kuvia! Edi jälleen hienona ja tykkään aidasta taustalla.



 10.
Tältä päivältä otin muitakin tosi kivoja kuvia, tässä Hilska katselee hienosti aidan välistä. Vähän häiritsee kun aita ei ole ihan valkoinen.



Tästä luukusta paljastuu tallikoira Bertta!

4 kommenttia: