tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 17 - Blogiesittelyt


Blogeja linkattiin ihan kivasti siihen 11. luukkuun ja kävin kaikki blogit läpi. Valitsin joukosta muutaman blogin, mitkä herättivät eniten kiinnostusta ja tein niistä tähän pienet esittelyt + vähäsen arvostelua, mistä itse tykkään blogissa ja mistä en niin paljoa. 




Blogia kirjoittelee Milja, 14-vuotias tyttö Ulvilasta, joka käy ratsastamassa ratsutalli Cruisessa. Hän myös liikuttaa monta kertaa viikossa 10-vuotiasta puoliveriruunaa, Brunoa. Postaukset ovat siistejä ja niissä on paljon hyvän kokoisia kuvia. Aika usein postauksissa on myös videoita. Teksti on siistiä ja postaukset on muutenkin aseteltu kivasti. Itseäni vähän häiritsee se, että niitä linkkejä ei enää näe missä on käynyt. Ulkoasu blogilla on kiva!

 


Blogia kirjoittaa 14-vuotias tyttö, joka käy säännöllisesti tunneilla kerran viikossa Kylä-Hentilän tallilla. Tiia käy kuitenkin muutenkin tallilla, kun vain ratsastamassa ja hän kisaa pääosin suomenhevostammalla Tähtitomulla. Blogi onkin perustettu vasta marraskuussa, eikä postauksia ole vielä montaakaan. Kuvat ovat hyvän kokoisia, mutta ihan joka postauksessa ei ole kuvia. Jotkut postaukset ovat vähän liian lyhyitä, mutta teksti on oikein sujuvaa luettavaa. Ulkoasu blogilla on kiva, Tähtitomusta olisi kiva lukea pidempääkin esittelyä!




Tätä blogia kirjoittaa myöskin 14-vuotias tyttö ja blogi kertoo vuonohevosruunan, Alpon seikkailusta. Välillä mukana on myös söpö shettisruuna Keimo. Riikka kilpailee Alpolla molemmissa lajeissa seuratasolla, valmentautuu sekä välillä ottaa aina rennommin. Postaukset ovat selkeitä ja kuvat ovat hyvän kokoisia + videoitakin on aina välillä. Päivämääräotsikko on mun makuun turhan isolla ja bannerissa vähän häiritsee kun tausta häviää oikealle. Muuten ulkoasu on mukavan jouluinen ja hevosista on kivat esittelysivut!




Yläkouluikäinen Kiia kirjoittaa blogissaan oman eläkeikäisen ponin sekä ylläpitoponin touhuilusta. Vaikka Konstalla onkin jo ikää, on se edelleen oikein hyvässä kunnossa ja Kiia kilpailee molemmilla poneilla aktiivisesti. Postaukset blogissa ovat selkeää luettavaa ja kuvat ovat tarpeeksi isoja, niitä ei kuitenkaan ole ihan joka postauksessa. Poneista olisi kiva lukea vähän pidempääkin esittelyä. Ulkoasun väritys ei ole ihan mieleeni ja blogiarkiston linkit häviävät taustaan, mutta banneri on kiva! 


-----------------------

Loppuun esittelen taas nämä kaksi linkattua tuttujen blogia, mitkä kuuluvat ehdottomasti mun luetuimpiin blogeihin.



Blogia pitää pystyssä 17-vuotias Katja, joka käy ratsastamassa säännöllisesti Stall Syrenbackassa ja hoitaa siellä myös söpöä shetlanninponitammaa Maisaa. Katja käy myös välillä hoitelemassa puoliveristä Toksua läheisellä kilpatallilla. Blogi on mun mielestä kaikinpuolin mukava ja ulkoasu on kiva! Postaukset ovat hyvin kirjoitettu ja aseteltu, kuvat ovat isoja ja laadukkaita ja videoita tulee usein. Ainoa miinus, mikä tulee mieleen on se, että uusia kuvia ei oikein tule tunneilta talvella, mutta sillehän ei voi mitään kun on liian pimeää kuvaamiseen.



Blogia kirjoittelee 16-vuotias Noora, joka käy ratsastamassa aina kerran viikossa Vironmäen Ponitallilla sekä käy siellä välillä valmennuksissa ja kisoissa. Noora julkaisee postauksia tunneista, sekä aina välissä kaikenlaisia erikoispostauksia. Kuvat ovat hyvän kokoisia ja teksti on selkeää luettavaa. Mä tein blogille bannerin ja se onnistui mun mielestä ihan hyvin. Ulkoasun väritys on kiva! Miinuksena on tämä sama, että tunneista ei oikein saa kuvia hirveän usein, koska kukaan ei pääse kuvailemaan ja muutenkaan ei saisi kauheen laadukkaita kuvia maneesissa.



17. luukusta kurkistaa Leo ja Yvonne!

2 kommenttia: