tiistai 31. joulukuuta 2013

Vironmäellä

Eilen olin kuvaamassa Nooran tuntia Vironmäellä ja varasin muuten paikan ensi perjantain tunnille. Tein eilisestä tälläisen päivä kuvina -postauksen. Hevosilla oli ollut nyt siis se viikon tauko ja kaikki olivat jonkinlaisessa liikutuksessa eilen, jopa Rebe ja Raikki-mummo! Noora meni Leolla puomitunnin ja niillä näytti menevän hienosti! Niin, sitten vielä vaikka en ainakaan itse ole yhtään tunnelmissa..

...Hyvää Uutta vuotta kaikille!



 Nousin ylös jossain klo. 10:40, söin aamupalaa ja olin jonkun aikaa skypessä Nooran kanssa.


 Selailin nopeesti blogit läpi ja siinä puolen yhden maissa lähdettiin ajamaan iskän kanssa kauppaan.

 
 Otettiin Noora kyytiin ja mentiin sitten kauppaan missä ostettiin mm. salaattitarvikkeita. Sitten jäin Nooralle ja tehtiin pizzaa, namnam! :p


 Odoteltiin siinä sitten, että lähdettäisiin tallille ja pelattiin jotain hauskoja pelejä + katottiin telkkuu.


 Lähdettiinkin sitten jo vähän aikasemmin tallille ja mentiin maneesiin katsomaan kun siellä liikutettiin Kerttu, Vili, Chiki ja Cupi. Myös Raikki ja Rebe kävelivät siellä mukana ja menin hetkeksi vahtimaan Rebeä, kun Raikki käveli siinä kiltisti ponin lähellä. Sitten mentiin talliin hoitamaan Leo valmiiksi ja ruuna olikin saanut itsensä aikamoiseen pölyhiekkakurakerrokseen..


 Kun oltiin saatu Leo harjattua niin menin moikkaamaan Kerttua.


 Eevi varasti mun kännykän ja näpsi nää kuvat sillä. :p


 Tunnilla hevosia oli siis Leo, Rupiini, Timma, Yvonne ja Santti. Muuten kaikilla sujui ihan hyvin, mutta Timmalla oli taas aika vauhti päällä ja puomeille kääntyminen näytti olevan melko hankalaa.


 Tunnin jälkeen menin hoitamaan Leon Nooran kanssa, tai no en mä oikeestaan paljon mitään tehnyt muuta kun vaan seisoskelin siinä karsinassa ja kuvasin.. :D


 Kotona olin puoli yhdeksältä.


Illalla tein Nooralle myday-videon valmiiksi, pelasin candy crushia ja muuta sellasta perustylsää. Sitten tulinkin jo tekemään tätä postausta.

5 kommenttia: