sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku 8 - Joululahjatoiveita



Luukusta 8 paljastuu yleinen kalenteriluukku blogeissa eli mun tämän vuoden joululahjatoiveet. Taas on tullut kaikenlaista tavaraa mieleen, mitkä olisi tosi kiva saada joululahjaksi. Listasin tähän ne kaikki. Tärkein kaikista toiveista on nyt kuitenkin tämä ensimmäinen ja jos vain yksi lahja pitäisi valita, niin ottaisin kameran putken.





Tosiaan ihan ensimmäiseksi toivon kameraan pidempää putkea. Tälläinen, missä olisi polttoväli 18-270 olisi just täydellinen! Ei tarvitsisi vaihtaa putkea missään vaiheessa kun saisi kuvattua läheltä sekä kaukaa.



Jotkut uudet ratsastushousut haluisin ja eniten farkkuratsarit. Jos sellasia hyviä ei kuitenkaan löydy niin jotkut vaaleammat olisi kivat. Tahtoisin myös, ettei lahkeissa olisi tarroja vaan noi joustot. Kuva on Hööksin sivuilta.



Haluisin myös uudet chapsit, koska noi vanhat on jo niin kulahtaneet enkä muutenkaan enää pidä niistä yhtään. Ennen mulla on aina ollut sellaiset chapsit missä vetoketju on siinä ulkopuolella sivussa ja nyt haluisin tälläset ihan erilaiset, paljon siisitmmän näköiset. Tämä ja seuraava kuva on Horzen sivuilta.



Tarvitsisin myös jotkut hanskat keväälle ja sitten myöhemmin syksylle. Tälläiset jotkut aika perus Roecklin tai jonkun muun mustat hanskat olisi hyvät. Noi mun edelliset kun ovat ihan kärsineet, koska ne vähän kului silloin keväällä kun menin Timmalla yhden estetunnin.. :D




Joku muumimuki olisi kiva saada kuten toi tämän vuoden joulumuki tai sitten Nipsu-muki, koska toi on ehkä mun lemppari kaikista muumimukeista. Joku muukin astia voisi olla kiva minkä sitten voisin ottaa Rautalammille.



Jotkut itse tekemät kuoret iPhoneen olisi niin kivat. Sellaiset olisi kuitenkin tosi vaikee tehdä, koska en varmaan osaisi millään päättää minkä kuvan laittaisin. Ainahan niitä voisi tehdä lisää, mutta nyt ainakin minkä pistäisin ekoihin kuoriin. Nämä kuoret tein yksi päivä ihan huvikseen ja testasin millaisia voisi tehdä. Nikistä kuoret olisi ihanat!



Tässä luukussa on Nemo ja se mitä mieltä se oli tonttulakista vuosi sitten..

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu !
    http://lahjatuuli.blogspot.fi/2013/12/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt näitä jo niin monta, että en tee enempää mutta kiitos kuitenkin! :)

      Poista